صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت متهمان سوءقصد به جان مسئول حراست

کد خبر: ۸۶۸۹۳۹
| |
7683 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان از دستگیری متهمان اصلی سوءقصد به جان مسئول حراست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی موحدی راد اظهار داشت: در تاریخ 8 تیر ماه امسال دو نفر با اجیر کردن چهار جوان و تطمیع آنها نقشه قتل و سوءقصد به جان حراست اداره کل ارشاد استان را طراحی می کنند که خوشبختانه در این مسیر ناکام می مانند.

وی با اشاره به اینکه یک خانم که کارمند نهاد کتابخانه شهرستان زهک بوده با همراهی رییس اداره ارشاد زهک به دلیل خصومت شخصی اقدام به این کار کرده اند گفت: در ابتدا چهار متهم دستگیر شدند و پس از انجام تحقیقات اولیه با قرار وثیقه آزاد شدند اما دو متهم اصلی سه روز گذشته دستگیر و در بازداشت هستند.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان ضمن قدردانی از اقدامات و عملکرد سربازان گمنام امام زمان(عج) در این رابطه، گفت: حسب گزارش شفاهی ضابطین ظاهرا به دلیل عدم موافقت مسئول حراست اداره کل ارشاد استان با گرفتن پست جدید آن خانم در نهاد کتابخانه این سوقصد انجام شده اما برای مشخص شدن ابعاد موضوع تحقیقات تکمیلی در رابطه با این پرونده ادامه دارد و با متهمان طبق قانون برخورد خواهد شد.

مسئول حراست اداره کل ارشاد استان سیستان و بلوچستان در هشتم تیرماه سال جاری توسط افراد ناشناس مورد اصابت گلوله قرار گرفت و بعد از انجام عمل جراحی طی چند روز گذشته از بیمارستان ترخیص شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات