مرگ مادر و زنده‌ماندن جنین دریک تصادف دلخراش

کد خبر: ۸۶۸۶۹۷
| |
7057 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از رکنا، رئیس فوریت‌های پزشکی اسدآباد از تصادف و برخورد خودرو سمند و یک دستگاه تریلر در گردنه این شهرستان و کشته شدن یک مادر باردار خبر داد.

«قبادی» اظهار کرد: رأس ساعت 8.45 دقیقه صبح امروز طی تماس تلفنی با فوریت‌های پزشکی این شهرستان یک مورد تصادف خودرو سمند با یک دستگاه ماشین سنگین به فوریت‌های پزشکی شهرستان گزارش داده شد که متأسفانه این تصادف دلخراش یک کشته و 2 مجروح به همراه داشته است.
وی افزود: یکی از سرنشینان خودرو سمند مادر بارداری بوده که به‌علت ضربه به سر و گردن در این تصادف جان باخت اما خوشبختانه با حضور به موقع فوریت‌های پزشکی و اعزام مادر باردار به بیمارستان قائم(عج ) در عمل سزارین نوزاد مادر سالم به دنیا آمد.
قبادی خاطرنشان کرد: راننده خودرو سمند هم به‌علت شکستگی دست و پا به بیمارستان قائم(عج ) شهرستان اعزام شد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت