صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

یک سایت عبری دلایل اختلاف اردوغان و بولتون را فاش کرد

سایت اطلاعاتی عبری‌زبان "دبکا" اعلام کرد که بحران واقعی میان آمریکا و ترکیه وجود دارد که این بحران خود را در مخالفت رییس جمهور ترکیه با استقبال از مشاور امنیت ملی آمریکا نشان داد.
کد خبر: ۸۶۸۱۶۴
| |
3664 بازدید

سایت اطلاعاتی عبری‌زبان "دبکا" اعلام کرد که بحران واقعی میان آمریکا و ترکیه وجود دارد که این بحران خود را در مخالفت رییس جمهور ترکیه با استقبال از مشاور امنیت ملی آمریکا نشان داد.

به گزارش تابناک، سایت عبری‌زبان دبکا اعلام کرد: جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا به تنهایی به ترکیه سفر نکرد بلکه جیمز جفری، نماینده ویژه آمریکا در ائتلاف ضد داعش نیز همراه وی بود و هیات آمریکایی می‌خواست پیشنهاداتی را درباره بحران ترکیه با کردها ارائه دهد، اما رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه با تمامی این‌ها مخالفت کرد و دیدار با بولتون را نپذیرفت.

این سایت اعلام کرد: بولتون قصد داشت به اردوغان پیشنهاد بدهد که به توافق مشترکی درباره فعالیت ارتش ترکیه در سوریه در مناطقی که نیروها یا ساکنان کرد در آنجا حضور ندارند، برسند؛ به عبارت دیگر آمریکا با ورود ارتش ترکیه به مقرها و پادگان‌های ارتش آمریکا که تخلیه خواهد شد، مخالفت کرده است.

دبکا احتمال داد که ترکیه عملیات نظامی در شرق فرات سوریه را انجام دهد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات