صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

هر فرزند، سه ماه سربازی را کسر می کند!

کد خبر: ۸۶۷۹۴۳
| |
7690 بازدید
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت:مشمولان دارای فرزند در صورت اعزام به خدمت، به ازای هر فرزند، سه ماه از مدت خدمت آنان کسر می‌شود و در صورتی که غیبت داشته باشند مانع بهره مندی از این تسهیلات نمی‌شود.

به گزارش «تابناک» سرهنگ سید مهدی تقوی در این باره اظهار کرد: در سال‌های اخیر ستادکل نیرو‌های مسلح به منظور خوشایندسازی خدمت سربازی مشمولان متاهل، تسهیلاتی را برای آنان در نظر گرفته مبنی بر این که مشمولان متاهل در محل سکونت همسر خود به کارگیری شوند و در صورت داشتن فرزند، به ازای هر فرزند، سه ماه از مدت خدمت آنان کسر شود.

وی با بیان اینکه غیبت، مانع بهره مندی مشمولان متاهل دارای فرزند از این امتیاز نیست، گفت: مشمولان غایب و غیر غایب در صورت اعزام به خدمت، به ازای هر فرزند از سه ماه کسر خدمت بهره مند می‌شوند. همچنین مشمولان متاهل حین ثبت درخواست اعزام به خدمت می‌بایست مدارک متاهلی خود را به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) ارائه دهند تا پس از اتمام دوره آموزش رزم مقدماتی در شهر محل سکونت همسر خود به کارگیری شوند.

براساس گزارش سایت پلیس، تقوی بیان کرد: در مورد سربازان مجرد نیز با اجرای اقداماتی مانند طرح آمایش سرزمینی یعنی به کارگیری مشمولان در صورت امکان حداقل در ۳۰۰ کیلومتری محل سکونت خانواده آنان، تقویت امکانات رفاهی یگان‌های خدمتی، آموزش مهارت، توانمندسازی و ... سعی شده شرایط مناسبی را برای گذراندن خدمت سربازی این عزیزان فراهم شود.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار