ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
خبر

منشا برای جدایی 250هزاردلار طلبش را خواست

کد خبر: ۸۶۶۴۷۷
| |
3927 بازدید

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس برای جدایی از این تیم خواهان کل مطالباتش است.

به گزارش تابناک ورزشی، با آمدن مهاجم خارجی مدنظر برانکو به پرسپولیس، گادوین منشا باید به دنبال تیم جدیدی برای ادامه فوتبال خود باشد. اتفاقی که حالا رخ داده و برانکو ایوانکوویچ به این بازیکن اعلام کرده باید در تعطیلات نیم فصل راهی تیم دیگری شود.

منشا روز سه‌شنبه هفته قبل با خبر شد که باید در سفر به تهران به باشگاه پرسپولیس رفته و برای جدایی از این تیم به توافق برسد. این بازیکن بیش از 250 هزار دلار از باشگاه پرسپولیس طلبکار است و برای جدایی از جمع سرخپوشان خواهان کل پول قراردادش است.

قرار است منشا امشب به تهران برگردد و فردا (شنبه) در باشگاه پرسپولیس حضور پیدا کند. نکته قابل توجه اینکه اگر باشگاه پرسپولیس نتواند با منشا به توافق برسد فقط 10 روز مهلت دارد با وی تسویه حساب کند در غیر این‌صورت او می‌تواند از این باشگاه به فیفا شکایت کرده و کل طلبش را یک جا بگیرد. در حال حاضر چند تیم لیگ برتری خواهان جذب منشا هستند اما این انتقال او به این تیم‌ها در صورتی رخ می‌دهد که باشگاه پرسپولیس با این بازیکن تسویه حساب مالی کند.

منشا برای جدایی 250هزاردلار طلبش را خواست

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟