صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنجال در فوتبال و باز هم در بردسكن!؟

حدود يک ماه قبل نيز يك ديدار از سري مسابقات فوتبال ليگ برتر استان خراسان رضوي كه بين تيم‌هاي پيام بردسکن و نماينده شهرستان کاشمر به ميزباني بردسکن برگزار شد به جنجال کشيده شد. داوري اين بازي بر عهده محسن قهرماني بود که به خاطر شرايط بد بازي و عدم امنيت، در دقيقه 89 اين بازي با سوت داور متوقف شد.
کد خبر: ۸۶۶۰۲
| |
4565 بازدید

بار ديگر يك بازي فوتبال در شهرستان بردسكن به جنجال كشيد و به علت عملكرد رييس اداره تربيت‌بدني در اين مسابقه، وي به نيروي انتظامي احضار مي‌شود و در حال حاضر با ضمانت آزاد است.

به گزارش ايسنا؛ از سري مسابقات فوتبال ليگ دسته اول استان خراسان رضوي يک ديدار بين تيم‌هاي فوتبال تايباد و شهيد امام بخش انابد به ميزباني شهرستان بردسکن در محل مجموعه ورزشي شهيد اسماعيلي بردسکن برگزار كه در پايان به جنجال كشيده شد و پس از فحاشي به داور در دقيقه 88 به اتمام رسيد.

نعيمي، يکي از داوران شهرستان بردسکن و نماينده کميته داوران هيات فوتبال استان در اين شهرستان در خصوص اين بازي گفت: اين بازي از سري مسابقات فوتبال ليگ دسته اول استان بود که تيم ميهمان بعدازظهر روز قبل از بازي وارد شهرستان شد و متاسفانه تا ساعت 11 شب براي اسکان خود مکاني نداشتند و هيچ يک از اعضاي هيات فوتبال براي استقبال و مکان اسکان اين تيم حضور نداشتند که بالاخره ساعت 11 شب با هماهنگي يکي از مسوولان مکان اسکان تيم ميهمان مشخص شد.

وي افزود: در روز برگزاري مسابقه به خاطر اين که نيروي انتظامي با تاخير در محل برگزاري مسابقه حضور پيدا کرد، رييس اداره تربيت‌بدني شهرستان از فردي مي‌خواهد با لباس‌هاي بسيج به عنوان مامور نيروي انتظامي در محل برگزاري مسابقه حضور پيدا کند که پس از مدتي ناظر مسابقه به وي مشکوک مي‌شود و با حضور نيروي انتظامي اين فرد از محل برگزاري مسابقه متواري مي‌شود.

وي ادامه داد: در دقيقه 88 داور مسابقه که از شهرستان خواف بود، يک پنالتي به نفع تيم تايباد اعلام مي‌کند که متاسفانه با اعتراض سرمربي و بازيکنان تيم انابد مواجه مي‌شود و با حرف‌هاي رکيک و ناسزا به داور پرخاش‌گري مي‌کنند.

وي گفت: داور با توجه به شرايط بد بازي و عدم امنيت در دقيقه 88 بازي را متوقف مي‌کند و زمين را ترک و سوت بازي را مي‌زند.

نظري، سرمربي تيم فوتبال انابد نيز در اين خصوص گفت: به خاطر اين که نيروي انتظامي با نيم ساعت تاخير در محل برگزاري مسابقه حضور پيدا کرد، رييس اداره تربيت‌بدني بردسکن براي برگزاري بازي به يکي از تماشاگران لباس بسيجي داده و از او مي‌خواهد اين لباس را پوشيده و در محل برگزاري مسابقه حضور پيدا کند که با حضور نيروي انتظامي اين جوان متواري مي‌شود.

وي گفت: با اعلام پنالتي از سوي داور به نفع تيم تايباد بنده وارد ميدان شدم و حرف‌هايي را به داور زدم که او مرا از زمين فوتبال خارج کرد.

وي افزود: در سکوها نيز تماشاچيان به داور فحش و حرف‌هاي رکيک گفتند و عده‌اي نيز بر عليه شايگان، رييس اداره تربيت‌بدني شعار مي‌دادند.

سيد علي نبوي، دادستان بردسکن نيز در اين رابطه گفت: بر اساس گزارشات آمده از نيروي انتظامي فردي که لباس بسيجي پوشيده و مي‌خواسته به عنوان مامور نيروي انتظامي در محل برگزاري مسابقه انجام وظيفه کند، بنا به درخواست رييس اداره تربيت‌بدني بردسکن بوده است که اين فرد با حضور نيروي انتظامي از صحنه متواري مي‌شود.

وي افزود: در اين راستا فردي که لباس بسيجي به تن کرده است، شناسايي مي‌شود و به همراه سرپرست تيم و رييس اداره تربيت‌بدني به نيروي انتظامي احضار مي‌شوند.

وي گفت: در اين رابطه پرونده‌اي در دادسرا تشکيل شد که مراحل قانوني را طي مي‌کند.

در حال حاضر رييس اداره تربيت‌بدني بردسکن با شكايت نيروي انتظامي روبه‎رو شده و با ضمانت آزاد مي‌باشد.

گفتني است، حدود يک ماه قبل نيز يك ديدار از سري مسابقات فوتبال ليگ برتر استان خراسان رضوي كه بين تيم‌هاي پيام بردسکن و نماينده شهرستان کاشمر به ميزباني بردسکن برگزار شد به جنجال کشيده شد. داوري اين بازي بر عهده محسن قهرماني بود که به خاطر شرايط بد بازي و عدم امنيت، در دقيقه 89 اين بازي با سوت داور متوقف شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟