بلان براي هدايت فرانسه جوان است
به باور سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس لوران بلان براي هدايت ملي فرانسه جوان و خام است.
به گزارش فارس، سرآلكس فرگوسن در نظرخواهي شبكه تلويزيوني كانالپلاس در مورد اين مساله كه سرمربي كنوني تيم بوردو فرانسه، براي جانشيني ريمون دومنش بعنوان سرمربي آتي تيم ملي فرانسه شايستگي و توان دارد، اظهار داشت: به نظرم بلان مربي قابل توجهي براي آينده است. او نياز به كسب تجربه درمحدوده فعاليت كاري خويش دارد و براي هدايت تيم كشورش جوان و ناپخته است.
وي افزود: به نظرم بلان بايد قبل از حضورش به عنوان مسئول فني تيم فرانسه، خيلي از كارها را انجام دهد و كاملا به شرايط كاري يك سرمربي آشنا و واقف شود.
وي كه از 24 سال قبل هدايت شياطين سرخ را در دست دارد، ادامه داد: اين كه او همراه بوردو به مقام نخست ليگ كشورش رسيده، افتخاري ارزشمند محسوب ميشود؛ اما بايد صبر كرد و ديد كه پس از اولين عنوان با اين تيم چگونه عمل خواهد كرد. بويژه بايد شاهد كارايي او در ليگ قهرمانان بود.
از مدتها قبل با توجه به نزديك بودن به موعد اتمام قرارداد ريمون دومنش با تيم ملي فرانسه بحث انتخاب جانشين براي وي مطرح بوده و رسانهها از مردم و كارشناسان اقدام به نظرخواهي در مورد جانشين وي كرده اند.


