صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ستاره پرسپولیس درجمع شش جوان اول جام ملتها+تصویر

کد خبر: ۸۶۴۹۶۱
| |
4172 بازدید

استاد الدوحه قطر در گزارشی کامل از ستاره های حاضر در جام ملت های آسیا 2019 مدعی شد شش بازیکن جوان از کشورهای مختلف هستند که بعد از این بازی ها می توانند مسیری متفاوت در پیشرفت خود در فوتبال آسیا و جهان را تجربه کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، در این گزارش نویسنده استاد الدوحه به بشار رسن ستاره 21 ساله عراق و باشگاه پرسپولیس اشاره و او را یکی از شش جوان اول آسیا در امارات 2019 نامید. در تعریف این روزنامه چاپ دوحه از رسن آمده است:« اولین بار پنج سال پیش بود که بشار در سن 16 تا 17 سالگی نام خود را بر سر زبان ها انداخت. در مسابقات قهرمانی زیر 22 سال آسیا در دوحه بشار رسن با درخشش برای عراق آن هم با سن کم خود نشان داد از چه استعدادی برخوردار است و حالا او در 21 سالگی یکی از مهره های اصلی شیرهای بین النهرین در جام ملت های آسیا نام گرفته است».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...