صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله سایبری به سیستم چاپ‌وتوزیع روزنامه در آمریکا

کد خبر: ۸۶۴۸۴۲
| |
3402 بازدید
حمله سایبری به سیستم چاپ‌وتوزیع روزنامه در آمریکا

یک حمله سایبری به سیستم چاپ و توزیع روزنامه در آمریکا باعث اختلال توزیع در روزنامه‌هایی مانند لس‌آنجلس تایمز، شیکاگو تریبون و بالتیمور سان شد.

به گزارش خبرآنلاین، لس‌آنجلس تایمز به نقل از تیم فنی نوشت حمله از بیرون از ایالات‌متحده صورت گرفته و توزیع روز شنبه لس‌آنجلس تایمز، تایمز، تریبون، سان و ... که از یک پلتفرم چاپ و توزیع استفاده می‌کنند را دچار اختلال کرد.{لینک}

کمپانی Tribune Publishing که مالک نیویورک دیلی نیوز نیز هست، می‌گوید نخستین بار روز جمعه متوجه یک بدافزار روی سیستم خود شد.

سپس چاپ وال‌استریت ژورنال و نیویورک‌تایمز در منطقه وست کاست نیز با اختلال روبرو شد که به گفته «ماریسا کولیاس» سخنگوی تریبون پابلیشینگ سیستم‌های اداری، چاپ و توزیع به‌سرعت آلوده به بدافزار شد و روزنامه‌های مذکور را دچار مشکل ساخت.

به گفته وی گزارشی درباره سوءاستفاده احتمالی دیتای شخصی کاربران پس‌ازاین حمله سایبری دریافت نکرده‌اند.

وال‌استریت ژورنال و نیویورک‌تایمز حاضر به صحبت دراین‌باره نشدند.

اغلب مشترکین سن‌دیه‌گو یونیون تریبون روز شنبه روزنامه‌های خود را جلوی درب خانه و اداره خود دریافت نکردند.

سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا پیگیر موضوع شده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات