صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ستاره پرسپولیس؛ بدترین بازیکن نیم فصل لیگ برتر!+جدول

کد خبر: ۸۶۳۸۲۲
| |
5834 بازدید

نیم‌فصل اول لیگ هجدهم به پایان رسید و پدیده‌ای از تیم پدیده لقب بهترین بازیکن این پانزده مسابقه را از آن خود کرد. محمد قاسمی‌نژاد با ارسال 5 پاس‌گل، بهترین گلساز لیگ بود و در سایر عملکردها هم آماری هم فوق‌العاده داشت. 

به گزارش تابناک ورزشی، نکته دیگری که مورد بررسی قرار می‌گیرد این است که بدترین بازیکن نیم‌فصل کدام بازیکن بود؟ جالب است که طبق نمرات سایت نود، علیرضا نورمحمدی مدافع سابق پرسپولیس در این نیم‌فصل بدتر از همه بازیکنان لیگ نمره گرفت. این بازیکن در پنج مسابقه این فصل سپیدرود به میدان رفت که در سه تا از آن‌ها، کمتر از ده دقیقه بازی کرد و نمره‌ای نگرفت. در آن دو بازی هم که حضوری فیکس داشت، نمره خیلی بد 5 را کسب کرد. با نگاهی به آمار متریکا مشخص می‌شود که نورمحمدی مستحق نمره‌ای بهتر از این هم نبود. مجموع عملکردهای دفاعی این فصل نورمحمدی، عدد ده است. در حالی که خیلی از مدافعان در طول یک مسابقه این تعداد عملکرد دفاعی را ثبت می‌کنند. 

ده بازیکن آخر نمرات برنامه نود

جالب است که در بین ده بازیکن آخر رده‌بندی نمرات نود، 4 بازیکن سهم سپیدرود است. و نکته دیگر این‌که سروش رفیعی هم با نمایش دور از انتظاری که در نیم‌فصل اول با فولاد داشت، جزو این ده نفر قرار دارد. البته سروش احتمالا نیم‌فصل دوم با بازگشت به پرسپولیس، خودش را از این لیست جدا می‌کند و دوباره جزو بهترین‌ها قرار خواهد گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟