صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
زنگنه:

قیمت حامل های انرژی در بودجه ۹۸ تغییر نکرده است

وزیر نفت گفت،: قیمت فروش هر بشکه نفت در لایحه بودجه سال آینده ۵۴ دلار است.
کد خبر: ۸۶۳۷۶۳
| |
2253 بازدید

بیژن نامدار زنگنه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به وضعیت نفت در لایحه بودجه 98، گفت: دولت به دنبال کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی در بودجه است به همین دلیل مالیات ها در سال آینده افزایش پیدا کرده است.

در میان کشورهای عضو اوپک بودجه ایران کمترین وابستگی را به نفت دارد

وی افزود: اگرچه در میان کشورهای عضو اوپک بودجه ایران کمترین وابستگی را به نفت داشته و در مقایسه با کشورهای همسایه وضعیت خوبی دارد اما سیاست کلان کشور کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی است.

زنگنه با تاکید بر اینکه شرایط فعلی فرصتی است که ما از آن به درستی استفاده خواهیم کرد، بیان کرد: در بخش هزینه‌های بودجه باید تحولاتی ایجاد شود و براساس صحبت های رییس جمهور باید با اصلاح ساختار به دنبال کاهش هزینه ها باشیم.

وی اظهار کرد: باید با همت و اراده قوی کشور را از شرایط خطیر کنونی خارج کنیم تا دشمنان به اهداف شوم خود نرسند.

با اصلاحات انجام گرفته بر لایحه بودجه وابستگی به نفت کاهش پیدا کرد؟

وزیر نفت در پاسخ به اینکه با اصلاحات انجام گرفته بر لایحه بودجه وابستگی به نفت کاهش پیدا کرد، توضیح داد: این بخش تغییر چندانی نداشت اما هزینه ها تا حدودی کاهش پیدا کرد.

قیمت فروش هر بشکه نفت در لایحه بودجه سال آینده 54 دلار

عضو کابینه دوازدهم عنوان کرد: قیمت فروش هر بشکه نفت در لایحه بودجه سال آینده 54 دلار است.

وی ادامه داد: در برخی موارد قیمت برآورد شده در بودجه سالانه تغییر می کند به طور مثال در سال جاری هر بشکه نفت بیش از 70 دلار به فروش می رسد در حالی که در بودجه 55 دلار در نظر گرفته شده بود اما 54 دلار برآورد شده برای سال آینده متعارف است.

وزیر نفت تاکید کرد: در لایحه بودجه سال آینده قیمت حامل های انرژی تغییری نکرده است.

 

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟