میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش احمد خاتمی به درگذشت آیت‌الله شاهرودی

کد خبر: ۸۶۳۵۴۶
| |
8522 بازدید
واکنش احمد خاتمی به درگذشت آیت‌الله شاهرودی

یک عضو هیات‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: رابطه آیت‌الله هاشمی شاهرودی با مقام معظم رهبری رابطه‌ای بسیار صمیمی بود و مقام معظم رهبری هم نسبت به ایشان و جایگاه رفیع ایشان لطف ویژه‌ای داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله احمد خاتمی با تسلیت درگذشت مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی اظهار کرد: آیت‌الله شاهرودی از فقیهان برجسته نظام اسلامی بودند. فقیه برجسته‌ای که تربیت‌شده‌ی حوزه علمیه باسابقه نجف و شاگرد برجسته شهید بزرگوار آیت‌الله سید محمدباقر صدر بودند.

وی ادامه داد: این فقیه بزرگوار صاحب تألیفات ارزشمندی در فقه و اصول و مسائل فقه معاصر بود. او از جمله برجستگان فقهای ما بود که در عرصه فقاهت، ولایت فقیه و نظام اسلامی را از عمق جان باور داشت.

این عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آن مرحوم طی 40 سال انقلاب در عرصه‌های مختلف نظام ورود کرد و خوش درخشید. در عرصه ریاست قوه قضاییه، در عرصه شورای نگهبان و از افتخارات بزرگ ایشان تدوین دایره‌المعارف فقه شیعه است که از مفاخر کتاب‌های ما است.

خاتمی ادامه داد: افسوس که عمرشان کفاف آن را نداد که این دایره‌المعارف ارزشمند را به پایان برساند.

وی خاطرنشان کرد: رابطه ایشان با مقام معظم رهبری رابطه‌ای بسیار صمیمی بود و مقام معظم رهبری هم نسبت به ایشان و جایگاه رفیع ایشان لطف ویژه‌ای داشته‌اند. سلام، درود و رضوان خداوند بر روح بلندش باد. امید که حشر ایشان با معصومین (سلام‌الله علیهم اجمعین) باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات