صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شفق:

اميدوارم تراكتور جان سالم به در ببرد!

جدايي لئوناردو پي‌منتا از تيم ما موقت است؛ او قراردادش را با تراكتورسازي به مدت سه سال تمديد كرد و تنها به دليل مشكلات خانوادگي و اينكه دوست داشت در يكي از تيم‌هاي برزيلي كه سال‌هاي آروزي بازي براي آن را داشت بازي كند، به كشورش سفر كرد. همچنين در برابر انتقال محمد نصرتي به امارت هم با پيشنهاد مالي سنگيني از سوي طرف مقابل مواجه بوديم كه عاقلانه نبود او را نگه داريم!
کد خبر: ۸۶۳۴۷
| |
3173 بازدید

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: اميدوارم تراكتورسازي از بازي با سايپا جان سالم به در ببرد.

ناصر شفق در گفت‌وگو با ايسنا، درباره بازي تيم‌هاي فوتبال تراكتورسازي تبريز و تيم سايپا كرج، اظهار كرد: بازي خوب و سختي در پيش خواهيم داشت؛ سايپا تيمي است كه از كادر مديريتي و فني توانمندي تشكيل شده ضمن اينكه بازيكنان بسيار باانگيزه و ارزشمندي هم دارد. آنها با توجه به اينكه در اين چند هفته نتايج خوبي نگرفته‌اند، قطعا با انرژي و انگيزه مضاعفي به مصاف ما خواهند آمد. با اين شرايط واقعا بازي سختي خواهيم داشت و اميدواريم از آن جان سالم به در ببريم.

وي افزود: از اين حيث چنين مي‌گويم كه سايپا تنها تيمي بود كه در نيم‌فصل نخست ليگ توانست تراكتورسازي را در تبريز برابر انبوهي از تماشاگرانش شكست دهد. بي‌شك در اين بازي خارج از خانه براي برد به ميدان مي‌رويم اما مي‌دانيم آنها برخلاف جايگاهي كه در جدول دارند،‌ تيم بسيار قدرتمندي هستند. تيم ما نسبت به بازي رفت لئوناردو پي‌منتا و محمد نصرتي كه از بازيكنان خوب تراكتورسازي بودند را هم ندارد و ما سعي مي‌كنيم درباره شرايط اين مسابقه واقع‌بين باشيم. همچنين معتقدم در هيچ سالي تيم‌هاي ليگ برتر تا اين حد به هم نزديك نبودند و به هيچ وجه نمي‌توان نتيجه‌اي را براي هر بازي پيش‌بيني كرد. اكنون تيم پانزدهم جدول هم هنوز شانس كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا را دارد.

وي با بيان اينكه تيمش براي اين مسابقه هيچ بازيكن مصدوم و محرومي ندارد، خاطرنشان كرد: تيم ما از جمله تيم‌هاي كم‌اخطار گرفته ليگ است؛ بازيكنان ما فوتبال روان و شناوري ارايه مي‌كنند و اصولا تيم خشني نيست. بازيكنان ما كاملا آماده‌اند تا با نهايت توان برابر سايپا قرار گيرند.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي با اشاره به جدايي دو بازيكن كليدي تيمش در طول فصل، گفت: جدايي لئوناردو پي‌منتا از تيم ما موقت است؛ او قراردادش را با تراكتورسازي به مدت سه سال تمديد كرد و تنها به دليل مشكلات خانوادگي و اينكه دوست داشت در يكي از تيم‌هاي برزيلي كه سال‌هاي آروزي بازي براي آن را داشت بازي كند، به كشورش سفر كرد. همچنين در برابر انتقال محمد نصرتي به امارت هم با پيشنهاد مالي سنگيني از سوي طرف مقابل مواجه بوديم كه عاقلانه نبود او را نگه داريم!

شفق با بيان اينكه قصد دارد تراكتورسازي را در فصل آينده براي قهرماني ببندد، به ايسنا گفت: ما براي فصل آينده اسكلت و شاكله تيم را حفظ خواهيم كرد چرا كه معتقدم با اضافه شدن چهار پنج بازيكن جديد به تيم فعلي، تراكتورسازي قادر به كسب عنوان قهرماني فصل بعد خواهد بود. در حال حاضر هم باقري‌نيا سرمربي سابق تيم استقلال اهواز به عنوان مربي به كادر فني تيم ما اضافه شده تا از اين حيث در ليگ جاري تقويت شويم.

وي درباره صحبت‌هاي آذرنيا سرپرست تيم تراكتورسازي مبني بر جريمه كردن "كرار جاسم" بازيكن عراقي اين تيم به دليل غيبت در تمرينات خاطرنشان كرد: اين بازيكن در حال حاضر تمرين مي‌كند و كاملا در خدمت تيم است. هيچ تصميمي براي جريمه كردن اين بازيكن نداريم چرا كه كادر فني اعلام كرده غيبت او با اطلاع آنها بوده است. اگر هم مساله ديگري باشد آنها چيزي به من نگفته‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟