صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تأسف ماکرون از تصمیم ترامپ درباره سوریه

کد خبر: ۸۶۳۱۳۰
| |
3958 بازدید

رئیس‌جمهور فرانسه با انتقاد از تصمیم همتای آمریکایی‌اش برای خروج از سوریه، گفت یک متحد باید قابل اتکا باشد.
ماکرون از تصمیم ترامپ درباره سوریه ابراز تأسف کرد

به گزارش فارس، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز یکشنبه از اینکه آمریکا تصمیم گرفته نظامیان خود را از سوریه خارج و به عملیات نظامی در این کشور پایان دهد، ابراز تأسف کرد و گفت یک متحد، باید قابل اتکا باشد.

ماکرون که در یک نشست خبری در کشور چاد صحبت می‌کرد، گفت: «یک متحد باید قابل اتکا باشد. از تصمیمی که در مورد سوریه گرفته شد، عمیقا متأسف هستم.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که پیش از ورود به کاخ سفید هم لشگرکشی‌های خارجی این کشور را «اتلاف پول» توصیف کرده بود، آخر هفته گذشته به فرماندهان نظامی این کشور دستور داد به سرعت به عملیات نظامی در سوریه پایان دهند. بنا بر اعلام پنتاگون، تمام نیروهای آمریکایی مستقر در سوریه، ظرف دو تا سه ماه آینده سوریه را ترک می‌کنند.

فرانسه که به همراه انگلیس شمار محدودی نظامی در سوریه دارد، همزمان با اعلام تصمیم ترامپ، بیانیه‌ای صادر و عنوان کرد که به عملیات نظامی در سوریه و حمایت از شبه‌نظامیان کرد سوری ادامه می‌دهد.

وزیر دفاع فرانسه با رد اظهارات ترامپ که گفته گروه تروریستی داعش شکست خورده و دیگر نیازی به مبارزه آمریکا با این گروه نیست، در بیانیه خود بر لزوم ادامه مبارزه با داعش و از بین بردن «هسته‌های باقی مانده» این گروه تأکید کرده است.

روز جمعه، ماکرون میزبان دو نفر از سران گروه‌های شبه‌نظامی کرد سوری بود و به آن‌ها وعده داد که فرانسه به حمایت نظامی از آن‌ها ادامه دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟