ترجیح دانشجویان فرانسوی برای تحصیل در ترکیه

کد خبر: ۸۶۳۰۹۶
| |
3003 بازدید

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دانشجویان فرانسوی بیش از هر کشور دیگری تحصیل در ترکیه را ترجیح می‌دهند.

به گزارش فارس، به نقل از دیلی‌صباح، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دانشجویان فرانسوی بیش از هر کشور دیگری تحصیل در ترکیه را ترجیح می‌دهند.

مقامات فرانسوی با تکیه بر آمار و ارقام موجود اعلام کردند: بیش از 6 هزار و 100 دانشجوی فرانسوی تحصیل در آموزش عالی فرانسه را انتخاب کرده‌اند.

براساس اعلام مقامات فرانسوی، در همین زمان تعداد دانشجویان فرانسوی که با تکیه بر برنامه اراسموس در ترکیه تحصیل کرده‌اند، 7 هزار نفر است.

اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازماندهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت