صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهره برداری تجاری از محیط زیست آغاز شد

کد خبر: ۸۶۱۴۹۴
| |
4596 بازدید

ایسنا نوشت: مدیرکل حیات وحش محیط زیست کشور گفت: ۲۶ قرق شورای عالی محیط زیست در نوبت واگذاری به بخش خصوصی است.

مجید خرازیان مقدم در دومین جلسه کارگروه کنترل و پیشگیری بیماری‌های حیات وحش استان اظهارکرد: با توجه به اینکه تنها متولی حیات وحش هستیم وظیفه داریم که اقدامات حفاظتی را انجام دهیم و بر این قضیه تاکید زیادی داشته باشیم.
وی ادامه داد: قرق‌ها یکی از ظرفیت‌هایی است که لرستان دارد و بخش خصوصی می‌تواند به این بخش ورود پیدا و سرمایه‌گذاری کند تا هم گونه‌ها حفظ شوند و هم از لحاظ اقتصادی برای سرمایه‌گذار مفید باشد اما تاکنون اقداماتی برای واگذاری آنها به بخش خصوصی نداشته است.
وی با اشاره به بحث نمونه گیری از حیات وحش لرستان یادآور شد: مجوز شکار برای این کار داده نمی‌شود و باید از طرق دیگر مانند نمونه ‎ های گرفته شده از متخلف و در قالب تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی وارد شد.
خرازیان گفت: اعتباراتی در حدود هشت میلیارد تومان از محل طرح خشکسالی برای تامین علوفه و احداث آبشخور ۳۱ استان گرفته‌ایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟