صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتانیاهو: اسرائیل به قطب صادرات گاز تبدیل خواهد شد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که پروژه احداث خط لوله انتقال گاز میان اراضی اشغالی و اروپا را با جدیت دنبال خواهد کرد.
کد خبر: ۸۶۱۱۸۰
| |
5441 بازدید
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که پروژه احداث خط لوله انتقال گاز میان اراضی اشغالی و اروپا را با جدیت دنبال خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در توییتی با اشاره به پروژه خط لوله گاز میان اراضی اشغالی و اروپا گفت: اسرائیل با اجرای این طرح در حوزه گازی به "کشور بزرگی" تبدیل خواهد شد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، نتانیاهو توییت کرد: این هفته پنجمین نشست سران یونان و قبرس برگزار خواهد شد، ما پروژه خط لوله گاز اسرائیل به اروپا را به جلو خواهیم برد، این طرح اسرائیل را در حوزه گاز به "کشور بزرگی" نه فقط در منطقه بلکه در جهان تبدیل خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد، شکوفایی دیپلماسی اسرائیل به "نقطه اوج بی‌سابقه‌ای" رسیده است.

وی ظهر امروز در جلسه کابینه درباره افزایش تنش با فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز صحبت کرد و با اشاره به پیامی که برای حماس فرستاده گفت: به آن‌ها تاکید کردیم که ما هرگز نمی‌پذیریم که از یک طرف با غزه آتش‌بس داشته باشیم و در کرانه باختری شاهد اقدامات تروریستی باشیم. هزینه سنگینی را باید برای این اقدامات بپردازند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟