صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درجلسه عرب با بازیکنان و مربیان پرسپولیس چه گذشت؟

کد خبر: ۸۶۰۱۰۶
| |
4643 بازدید

جلسه سرپرست جدید باشگاه پرسپولیس با مربیان و بازیکنان این تیم خروجی‌های مثبتی داشته که سرخ‌پوشان را به آینده این باشگاه امیدوار کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، ایرج عرب سرپرست جدید باشگاه پرسپولیس امروز در محل تمرین این تیم حاضر شد و با بازیکنان و مربیان این تیم جلسه‌ای برگزار کرد. عرب در صحبت‌هایش برای بازیکنان گفت: به دلیل اینکه در امور مالی باشگاه پرسپولیس حضور داشتم و با شرایط آشنا هستم می‌دانم که باید از چه طریقی مشکلات مالی را حل کرد. البته باید از کار با ارزش شما تشکر و قدردانی کنم که با محدودیت‌های زیادی که وجود داشت نایب قهرمان آسیا شدید و در لیگ برتر هم نتایج خوبی بدست آ‌وردید. اولویت‌ برای ما حل مشکلات مالی است و پاداش‌های آسیایی را هم به شما خواهیم داد. بعد از پایان هفته پانزدهم هم وارد بازار نقل و انتقالات خواهیم شد و به دنبال برگزاری اردو در خارج از کشور هم هستیم. همچنین جا دارد از زحمات آقای گرشاسبی تشکر و قدردانی کنم.

در ادامه این جلسه برانکو سرمربی پرسپولیس هم خاطرنشان کرد: من دو جلسه با آقای عرب برگزار کردم که این جلسات مفید بوده است. من آقای عرب را فردی صادق و مفید می‌بینم و خوشحالم که تخصصش مسائل مالی است و مشکلات را می‌داند. با آمدن او خوشبختانه وقفه‌ای در کار بوجود نیامد و کار دچار مشکل نشده است. خوشبختانه با وجود عرب کارها روی غلطک می‌افتد و مشکلی نخواهیم داشت.

در ادامه این جلسه سیدجلال حسینی کاپیتان تیم پرسپولیس هم گفت:خوشحالیم که تکلیف مدیریت باشگاه مشخص شد و از آنجایی که آقای عرب در باشگاه پرسپولیس حضور داشته مطمئنا روند کار مثل گذشته خوب پیش خواهد رفت. بچه‌های تیم زحمت کشیدند و از پاداشی که در آسیا بدست آوردند حقشان را می‌خواهند که می‌دانیم آقای عرب این مسائل را حل خواهد کرد. عمده مشکلات بازیکنان پرسپولیس مسائل مالی است و امیدواریم که این مشکلات حل شود تا بازیکنان دغدغه‌ای نداشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟