هشدار یک مقام صندوق بین‌المللی پول درباره طوفان اقتصادی

کد خبر: ۸۵۹۷۹۲
| |
3235 بازدید

معاون مدیر اجرایی صندوق بین‌المللی پول، گفت که این صندوق از کشورها و دولت‌هایشان خواسته بود تا در طول دو سال آفتابی گذشته در اقتصاد جهان «سقف خود را تعمیر کنند».

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، یکی از مقام‌های برجسته صندوق بین‌المللی پول امروز -سه‌شنبه- هشدار داد که ابرهای طوفانی، اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند و دولت‌ها و بانک‌های مرکزی ممکن است برای مقابله با طوفان پیش رو آمادگی نداشته باشند. 

«دیوید لیپتون»، معاون مدیر اجرایی صندوق بین‌المللی پول، گفت که این صندوق از کشورها و دولت‌هایشان خواسته بود تا در طول دو سال آفتابی گذشته در اقتصاد جهان «سقف خود را تعمیر کنند». 

وی در نشستی که خبرگزاری بلومبرگ میزبانی آن را بر عهده داشت، گفت: «اما من نیز چون بسیاری دیگر می‌بینم که ابرهای طوفانی در حال تجمع هستند و می‌ترسم که اقدام‌های پیشگیرانه پیش از فرا رسیدن طوفان پایان نیابد.»

لیپتون همچنین هشدار داد: «بانک‌های مرکزی ممکن است در نهایت دست به اقدام‌های غیرمعمول‌تری بزنند. اما تاثیرگذاری این اقدام‌ها همچنان مبهم است و باید نگران توانمندی سیاست‌های پولی باشیم.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت