صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر

جلالی توافقی ازپیکان کناررفت،سه گزینه جانشینی آقامجید

کد خبر: ۸۵۹۶۵۲
| |
5364 بازدید

مجید جلالی سرمربی تیم پیکان در جلسه ای که امروز برگزار شد به طور توافقی از این تیم کنار رفت و حالا پیکان با چهره جدید پا به نیم فصل دوم می گذارد.

به گزارش تابناک ورزشی، مجید جلالی بعد از سه فصل حضور در این باشگاه سرانجام امروز و در آخرین جلسه ای که با محمود شیعی مدیرعامل این باشگاه داشت به طور توافقی از این جدا شد. امروز سومین جلسه مهم در باشگاه پیکان برگزار شد و نتیجه ای که از آن بیرون آمد جدایی توافقی مجید جلالی از پیکان بود.

این مربی سه سال قبل و در لیگ شانزدهم هدایت پیکان را که تازه از لیگ یک به لیگ برتر آمده بود به عهده گرفت و در دوفصل این تیم را در رتبه ششم لیگ برتر نگه داشت. پیکان فصل گذشته در مقاطعی از فصل تا رده دوم جدول هم رسید اما چند نتیجه ضعیف در نهایت این تیم را از کسب سهمیه دور کرد.

جلالی این فصل با پیکان بازی ها را خوب شروع کرد و بخش مهمی از نیم فصل اول را در میان تیم های بالای جدول حضور داشت اما شش شکست پیاپی عاقبت فضا را برای ادامه همکاری او و باشگاه پیکان عوض کرد. از مهدی تارتار، جواد نکونام و حسین فرکی به عنوان گزینه‌های جانشینی جلالی یاد می‌شود که طی روزهای آتی سرمربی جدید پیکانی‌ها مشخص خواهد شد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟