بطحائی: نظام رتبه‌بندی در بودجه 98 قرار گرفت

کد خبر: ۸۵۷۶۸۲
| |
2832 بازدید

وزیر آموزش و پرورش از قرار گرفتن نظام رتبه بندی معلمان در بودجه سال 98 خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحائی با حضور در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: کار نظام رتبه بندی در حال پیشرفت است، تا آخرین خبرهایی که من دارم نیز این موضوع در بودجه سال 98 هم در نظر گرفته شده است. منتظر ارائه بودجه به مجلس هستیم تا تکلیف این موضوع روشن شود.

وی ادامه داد: پیشنهادی که در کمیسیون اجتماعی دولت ارائه شد به تصویب رسید و در دستور کار دولت قرار می گیرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: هدف اصلی رتبه بندی افزایش حقوق نیست، بلکه ارتقای شایستگی‌ها و توانمندی‌های معلمان است اما یکی از آثار توانمندی این است که با ارتقای شایستگی‌ها حقوق‌ها هم افزایش می‌یابد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت