بازدید 6718
ته چین؛

طرز تهیه املت فرانسوی

کد خبر: ۸۵۷۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰ 06 December 2018
تعداد بازدید : 1173

مواد لازم:
3 عدد تخم‌مرغ بزرگ تازه
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
نصف قاشق چای‌خوری آب سرد
2 قاشق غذاخوری کره

املت غذایی است که در سراسر دنیا به عنوان صبحانه یا یک غذای سریع و راحت سرو می‌شود. کلمه املت کلمه‌ای فرانسوی است که این نشان دهنده مبدا پیدایش این غذاست. اما این روزها تقریبا همه کشورها روش خاص خودشان را در پخت املت دارند. اما تخم‌مرغ و کره عضو‌های جدا نشدنی این غذا هستند و همیشه جزو عناصر تشکیل دهنده این غذا هستند. در این ویدیو دستور پخت املت واقعی و اصیل فرانسوی را به ساده‌ترین شکل ممکن خواهید آموخت.
اشتراک گذاری