مدیریت دانشگاهی؛ معضل دانشجویان کانادا

کد خبر: ۸۵۷۱۷۲
| |
2823 بازدید

دانشجویان کانادایی خواستار اداره دانشگاه توسط رؤسای دانشگاه‌ها و آموزش عالی هستند.

به گزارش فارس، به نقل از «timeshighereducation»، دانشجویان کانادایی خواستار اداره دانشگاه توسط رؤسای دانشگاه‌ها و آموزش عالی هستند.

شواهد موجود حکایت از‌ آن دارد، حکومت بیش از هر عامل دیگری در مدیریت دانشگاه‌های کانادا نقش دارد و رؤسا و اساتید دانشگاهی در کانادا تمایلی به این کار ندارند.

الکساندر، استادیار اداره آموزش و پرورش در دانشگاه مونترال می‌گوید: «افزایش مدل حاکمیت در دانشگاه‌ها با ناامیدی دانشمندان همراه بوده است».

این در حالیست که که اگر رؤسای دانشگاه‌هایی نظیر مونترال برای مدیریت اشتیاق نشان دهند، تمام این حاشیه‌ها خاتمه می‌یابد.

علاوه بر این، مدیریت رؤسای دانشگاه‌ها بر فضای آموزشی منجر به پیشرفت تحقیقات علمی و کاهش نگرانی دانشجویان خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت