صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاشیه

مشاجره لفظی بیرانوند با برانکو درتمرین پرسپولیس!

کد خبر: ۸۵۶۶۲۱
| |
14463 بازدید
|
۴

تمرین امروز (یکشنبه) پرسپولیس در حالی برگزار شد که در فاصله دو روز مانده به بازی سرخپوشان مقابل ذوب‌آهن پیش‌بینی می‌شد این تمرین پشت درهای بسته برگزار شود.

به گزرش تابناک ورزشی، روابط عمومی باشگاه پرسپولیس بدون هماهنگی با کادرفنی این تیم مجوز حضور اصحاب رسانه را در محل تمرین صادر کرد تا برانکو ایوانکوویچ از این مسئله دلخور شده و بعد از 40 دقیقه از تمرین خواستار ترک ورزشگاه توسط خبرنگاران شود.

شایان مصلح و سیامک نعمتی، دو بازیکن مصدوم سرخپوشان به نرم دوی دور زمین پرداختند. بازیکنان بعد از گرم کردن به دو تیم تقسیم شده و به بازی درون تیمی پرداختند. در جریان بازی درون تیمی برانکو ایوانکوویچ به بیرانوند بابت خروج‌هایش تذکر داد که در یک لحظه این دروازه‌بان از کوره در رفته و با صدای بلند به مترجم برانکو گفت: در آن صحنه مقصر شجاع خلیل‌زاده بود، نه من. در ادامه صدای برانکو بالاتر رفت و بیرانوند هم برای دقایقی زمین را ترک کرده و دوباره برگشت. دروازه‌بان پرسپولیس در دو بازی اخیر پرسپولیس هم با شجاع خلیل‌زاده و احمد نوراللهی مشاجره لفظی داشت.

مشاجره لفظی بیرانوند با برانکو در تمرین پرسپولیس!

 در اواسط تمرین یکی از خبرنگاران که کمتر در محل تمرین سرخپوشان حضور پیدا می‌کند، اقدام به فیلمبرداری از مراحل آماده‌سازی شاگردان برانکو کرد که به یکباره مارکو متوجه این قضیه شد. بعد از لحظاتی برانکو دستور داد هیچ خبرنگار و هواداری در محل تمرین نباشد و از اطرافیان تیم گلایه کرد که چرا دو روز مانده به بازی در ورزشگاه را به روی خبرنگاران و تماشاگران باز گذاشته‌اند.پرسپولیس از ساعت 16:15 روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادی میزبان ذوب‌آهن خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
France
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
بااین روشهای ناجوانمردانه نمیتوانید یکدلی تیم رانابودکنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
اینم مث رحمتی داره دور بر میداره باید دمشو قیچی کنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
خبری بشدت بی اهمیت و زرد که جای تاسفه اصلا بعنوان یک خبر در سایت کار میشه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
حالا یه جوری جو میدن مث اینکه بارسا میخواد بایرنو ببره یه تیمی که تابحال یک ستاره اسیا هم نداره دیگه چه به این حرفها 00 درها رو ببندید!! خبرنگارا رو راه ندین!! یعنی الکی خبریه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟