صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تکذيب ثبت دماوند در فهرست يونسکو

به دليل برخي ملاحظات در پرونده ثبت کوه دماوند، کار تکميل آن تا اواخر بهار سال‌جاري ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۸۵۶۳
| |
4763 بازدید

به رغم انتشار اخباري در رسانه‌هاي رسمي مبني بر ثبت قله دماوند در فهرست جهاني يونسکو، يکي از معاونان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ايران، اين خبر را تکذيب کرد.

بنا بر گزارش شهاب‌نيوز، فريبرز دولت آبادي، معاون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در گفت‌وگو با خبرگزاري رسمي اين سازمان، خبر منتشره به نقل از وي مبني بر ثبت کوه دماوند در فهرست جهاني يونسکو به عنوان نخستين اثر طبيعي ايران را تکذيب کرد و گفت: «دماوند هنوز به ثبت ملي نرسيده است که بخواهد به ثبت جهاني برسد.»

وي افزود: «پيش از اين، قرار بود پرونده دماوند همزمان با نوروز به اداره ثبت سازمان ارايه شود و به ثبت برسد، اما اين پرونده به دليل ويژگي‌هاي خود، به موقع آماده نشد و ثبت آن به سال 87 موکول شد».

به گفته وي، به دليل برخي ملاحظات در پرونده ثبت کوه دماوند، کار تکميل آن تا اواخر بهار سال‌جاري ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی