صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اکرمی:مردم اطراف افراطیون را خالی کنند

به عقیده بنده ما بیش از اندازه در حال بها دادن به این موضوع هستیم به این ترتیب که ممکن است گروهی بیانیه و شعارهای انحرافی سردهند، البته احتمال وقوع چنین وقایعی فقط در تهران است لذا اگر چنین اتفاقاتی در روز 22 بهمن بیفتد باید مردم اطراف این افراد را خالی کنند تا همه مشاهده کنند که این عده بسیار اندک هستند.
کد خبر: ۸۵۵۸۹
| |
6724 بازدید

یک عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز درباره واکنش به حضور احتمالی افراطیون در راهپیمایی 22 بهمن با بیان اینکه در جامعه دموکراتیک باید مخالفان را نیز تحمل کرد توصیه کرد که مردم اطراف این افراد را خالی کنند تا همه مشاهده کنند که این عده بسیار اندک هستند.

حجت الاسلام سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به سئوالی در خصوص وظیفه گروهها و احزاب مختلف در راهپیمایی 22 بهمن گفت : احزاب و جمعیتها به غیر از دعوت همه مردم به حضور در راهپیمایی 22 بهمن تصور نمی کنم نقش کلیدی و بایسته دیگری هم در کشور داشته باشند زیرا معنای احزاب در ایران مانند احزاب در سایر کشورها نیست و ما در کشورمان این نقطه ضعف را داریم.

اکرمی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه شعارهای اصلی در روز 22 بهمن باید حول چه محوری باشد گفت: همان امری که باعث پیروزی انقلاب شد باعث ادامه آن خواهد شد. شعارهایی مانند "استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی"، "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی" ، "الله اکبر" ، "خدا، قرآن و خمینی" شعارهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بود و اکنون هم باید شعارها با همین مضمون باشد زیرا این شعارها در همه زمانها کاربرد دارد.

نماینده تهران در مجلس در ادامه در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه توصیه شما به کسانی که در این روز دست به اعمال تحریک آمیز می زنند چیست تصریح کرد: به عقیده بنده ما بیش از اندازه در حال بها دادن به این موضوع هستیم به این ترتیب که ممکن است گروهی بیانیه و شعارهای انحرافی سردهند، البته احتمال وقوع چنین وقایعی فقط در تهران است لذا اگر چنین اتفاقاتی در روز 22 بهمن بیفتد باید مردم اطراف این افراد را خالی کنند تا همه مشاهده کنند که این عده بسیار اندک هستند.

وی اضافه کرد: راه حل دیگر این است که این افراد را تحمل کنیم زیرا در جوامع دموکراتیک قطعا عده ای مخالف حضور خواهند داشت اما اگر این عده به سمت تخریب پیش بروند قطعا باید مطابق با قانون با آنان برخورد کرد.

اکرمی همچنین در پاسخ به این سئوال که وظیفه ما در سالروز پیروزی انقلاب در قبال فشارهای بین المللی چیست گفت: ما نباید منافع و مصالح خود را با دولتها مخصوصا کشورهایی که صد درصد با ما مخالف هستند گره بزنیم زیرا برخی کشورها در طول این 31 سال ما را نپذیرفته اند بنابراین پس از این هم نخواهند پذیرفت.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: برخی کشورها به دنبال ضدیت با اسلام هستند تا این اندازه که حتی از نمادهای اسلام ( مانند مناره های مساجد در سوئیس) هم وحشت دارند لذا ما باید در داخل کشور و بدون نیاز به بیگانگان مشکلات خود مانند بیکاری، گرانی، ازدواج و تورم را حل کنیم .

اکرمی در عین حال تاکید کرد که نباید دشمن را تحریک کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟