صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگشت گلزن اسکاتلندی تراکتور منوط به تایید پزشک ایرانی

کد خبر: ۸۵۵۸۱۲
| |
3903 بازدید

لی اروین مهاجم اسکاتلندی تراکتورسازی بعد از دیدار تیمش مقابل ذوب آهن به کشورش رفت و دیگر به ایران برنگشت. اروین حالا چند روزی است نامه ای به باشگاه تراکتورسازی ارسال کرده که به دلیل افسردگی پزشک متخصص او تشخیص داده که یکماه استراحت مطلق کند.

به گزارش تابناک ورزشی، از این رو مسئولان تراکتورسازی با وجود دریافت گواهی پزشک اروین نمی توانند این مساله را قبول کنند که مهاجم اسکاتلندی ناگهان دچار افسردگی شده باشد. در چنین شرایطی تراکتورسازان فقط در صورتی غیبت او را به دلیل بیماری موجه می کنند که اروین به ایران بیاید و پزشکان باشگاه افسردگی این بازیکن را تایید کنند.

علیرضا اسدی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص گفته است: «عدم حضور یک بازیکن در زمان تمرین و مسابقه اسمش عدول از مقررات انضباطی است و بهانه‌اش هر چیزی می‌خواهد باشد برای باشگاه اهمیتی ندارد. اگر بهانه بیماری باشد ما مرجع داریم و پزشک باشگاه باید تایید کند. اگر بازیکنی دچار این قصور باشد ما با توانمندی‌هایی که در بستن قرارداد داریم قانونی با آنها برخورد می‌کنیم.» تراکتورسازی در طول هفته های گذشته که اروین در تمرینات غیبت داشته نامه نگاری هایی با فدراسیون جهانی فوتبال درباره او کرده و مساله را به گوش مسئولان فیفا رسانده تا در صورت عدم توافق با این بازیکن بتواند راهکار قانونی را درباره او به کار بگیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟