صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیفا ناگهان معاون کمیته اخلاق را خلع کرد

کد خبر: ۸۵۵۱۷۷
| |
3749 بازدید

فدراسیون جهانی فوتبال به سوندرا راجو دستور داد تا دیگر در جلسات کمیته اخلاق حضور نیابد.

به گزارش تابناک ورزشی، سوندرا راجو، قاضی و معاون کمیته اخلاق فیفا که به اتهام دریافت رشوه از سوی کمیته مبارزه با فساد مالزی در این کشور بازداشت شده بود، آزاد شد، زیرا دادگاه مالزی معتقد بود او از مصونیت دیپلماتیک برخور دار است و باید آزاد شود و حتی وکیل او نیز در گفتگو با خبرنگاران این موضوع را تایید کرد اما نشریه گاردین به نقل از فیفا نوشت که با دستور واسیلی اسکوریزا، رئیس کمیته اخلاق فیفا سوندرا راجو دیگر حق حضور در جلسه‌های این کمیته را ندارد و نباید کار کند.

از چند سال گذشته بحث رشوه در فدراسیون جهانی فوتبال سر و صدای زیادی را به پا کرد و خیلی از مسئولان این ارگان هم دستگیر شدند و حتی میزبانی قطری ها از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هم به خطر افتاده بود که جیانی اینفانتینو، رئیس جدید فیفا در مصاحبه اعلام کرد، عنابی ها ( لقب کشور قطر ) میزبان بزرگترین آوردگاه جهانی فوتبال خواهند بود. البته از بلاتر گرفته تا معاونان فیفا و حتی آسیایی ها در پرونده رشوه خواری در فیفا، دچار تعلیق، زندانی شدن و دادن جریمه های هنگفتی شدند و همین موضوع سبب شد تا در ۲ سال گذشته، بیشتر مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال تغییر کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟