صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

‌هواپیمای ساخت ایران در آینده‌ای نزدیک صادر می‌شود

کد خبر: ۸۵۴۸۸۷
| |
14795 بازدید

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح از صادرات هواپیماهای صد درصد ایرانی به خارج از کشور در دهمین نمایشگاه صنعت هوایی در کیش خبر داد.

به گزارش تسنیم از کیش، ‌امیر سرتیپ ستاد عبدالکریم بنی‌طرفی‌ در آستانه برگزاری نهمین نمایشگاه هوایی کیش که از 5 تا 8 آذر برگزار خواهد شد، اظهار داشت: ‌برای صادرات آن دسته از تجهیزات و محصولاتی که مجوز صادرات آن را داریم به کشورهای طرف قرارداد، اقدام کرده‌ایم.

‌هواپیمای ساخت ایران در آینده‌ای نزدیک صادر می‌شود

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه دستاوردها و ایجاد امکان همکاری بین کشورهای خارجی با شرکت‌های داخل کشور عنوان کرد و افزود: ‌در نمایشگاه هوایی کیش خدمات و تجهیزات ارائه شده به ایرلاین‌های داخلی نیز معرفی خواهد شد.

وی مسلح با اشاره به حضور طرف‌های خارجی در نمایشگاه صنایع هوایی کشور گفت: شرکت‌هایی از کشور چین، روسیه، اندونزی، پاکستان و آذربایجان در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد و برنامه‌های مشترک پروازی را به نمایش خواهند گذاشت.

معاون وزیر دفاع با اشاره به ثبت قراردادهایی با سه کشور چین، روسیه و اندونزی درخصوص صادرات تجهیزات صنایع هوایی گفت: ان‌شاء‌الله در نمایشگاه دهم ما نخستین سفارشات برای هواپیمای آموزشی‌مان را از کشورهای خارجی خواهیم گرفت.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات