گزارش تازه از وضعیت مناطق زلزله زده

کد خبر: ۸۵۴۸۵۴
| |
5652 بازدید

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه آب، برق و گاز مناطق زلزله زده وصل است، گفت: زمین لرزه 6.4 ریشتری یکشنبه شب هیچ کشته ای نداشته است و 98 درصد از 634 مصدوم حادثه هم به صورت سرپایی درمان شده‌اند.

به گزارش ایرنا، هوشنگ بازوند افزود: تعداد اندکی از مصدومان زلزله هم در بیمارستان های استان بستری هستند که حال همه آنها خوب است.

گزارش تازه از وضعیت مناطق زلزله زده

او با بیان اینکه همه خدمات زیرساختی مناطق زلزله زده برقرار است، گفت: آب، برق و گاز مناطق زلزله زده وصل شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

بازوند اظهار کرد: خسارت های زلزله یکشنبه شب و پس لرزه های آن در مقایسه با قدرت این زمین لرزه ها زیاد نبوده است و تنها برخی واحدها از جمله یکی دو واحد تجاری که پس از زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان 96 باید تعمیر می شدند، تخریب شده اند.

استاندار کرمانشاه که هم اکنون در شهرستان قصرشیرین حضور دارد، گفت: جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده را صبح امروز در این شهرستان برگزار می کنیم و موضوع اسکان موقت و دائم زلزله زدگان را جمع بندی خواهیم کرد.
به گفته او ، درخواست زلزله زدگان برای اسکان موقت زیاد نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت