صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیس مذاکره با خارجی های تراکتور را تکذیب کرد

کد خبر: ۸۵۴۶۷۰
| |
3743 بازدید

گرشاسبی پیش از دیدار برابر تراکتورسازی اظهار داشت: می‌گفتند پرسپولیس با این محرومیت و بدون بازیکن و کمبود قطعا بالا نمی‌آید ولی بچه‌ها نشان دادند که شایستگی دارند. ما هم نشان دادیم که هر وقت تیمی وارد حاشیه نشود و بچه‌هایش همدل جلو روند خدا هم کمک خواهد کرد .

به گزارش تابناک ورزشی، مدیرعامل پرسپولیس گفت: امسال هم با توجه به اینکه محرومیت‌مان به پایان می‌رسد تیم را تقویت خواهیم کرد و هدف‌مان رسیدن به قهرمانی آسیا و تکرار قهرمانی در لیگ برتر و سوپرجام است و می‌خواهیم تمام جام‌ها را بگیریم. وی درباره لیست خرید بازیکن برانکو گفت: با برانکو هماهنگ کردیم و قرار است در 2-3 روز آینده به ما تحویل دهد. با توجه به شرایط پرسپولیس و افتخاراتی که تیم کسب کرده و البته آرامشی که در تیم حاکم است خوشبختانه خیلی‌ها علاقه دارند که به پرسپولیس بپیوندند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره ماندنش در باشگاه عنوان کرد: تا 15 آذر فرصت داریم، اگر بار را از دوش ما بردارند که خدا را شکر می‌کنیم و اگر هم قرار شد ادامه دهیم قطعا بیش از پیش تلاش می‌کنیم و مثل همیشه کم‌فروشی نخواهیم داشت و کارمان را با شتاب بیشتری پیش خواهیم برد. با توجه به اینکه خطر محرومیت و بدهی و دادگاه و... را برطرف کردیم و همه می‌دانید که باشگاه را با چه شرایطی تحویل گرفتیم و الان باشگاه خوشبختانه در اتوبان قرار دارد.

گرشاسبی درباره واگذاری پرسپولیس به بخش خصوصی و احتمال ماندنش در باشگاه، گفت: من هیچ وقت دنبال پست و ماندن نبودم ولی هرجا که به من سپرده شده سعی کردم با تمام وجود از جان مایه بگذارم و کار کنم و هرجا هم که بار را از روی دوش ما برداشتند خداراشکر می‌کنیم و در سنگر دیگری کارمان را ادامه دادیم.

وی درباره پیشنهادهای برانکو تصریح کرد: برانکو از لحظه‌ای که وارد پرسپولیس شده پیشنهادهای خوبی داشته اما او عاشق پرسپولیس و ایران است و هر وقت ما صحبت داشتیم ایشان اولویت اصلی‌اش پرسپولیس است و 1.5 فصل دیگر هم با ما قرارداد دارد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره شایعه مذاکره با بازیکنان خارجی تراکتورسازی گفت: اصلا ما هیچ مذاکره‌ای نداشتیم. در مرام ما و پرسپولیس این بی‌اخلاقی‌ها نیست.

گرشاسبی درباره مشخص نبودن وضعیت مدیرعاملی‌اش و شایعاتی که درباره افرادی که قرار است جایگزین او شوند، عنوان کرد: من خودم را در پرسپولیس بلاتکلیف نمی‌دانم چون تا ثانیه آخری که بگویند خداحافظ با تمام توان کار می‌کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟