صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ايران در توليد دارو به خودكفايی رسيده

عضو كميسيون ملي يونسكو در ايران گفت: هم‌اكنون و به بركت پيروزي انقلاب اسلامي، 90 درصد داروهاي مورد نياز مردم در داخل كشور توليد مي‌شود و ايران تا حدودي زيادي در توليد دارو به خودكفايي رسيده است.
کد خبر: ۸۵۴۵۹
| |
1825 بازدید

فارس گزارش داد: عضو كميسيون ملي يونسكو در ايران گفت: هم‌اكنون و به بركت پيروزي انقلاب اسلامي، 90 درصد داروهاي مورد نياز مردم در داخل كشور توليد مي‌شود و ايران تا حدودي زيادي در توليد دارو به خودكفايي رسيده است.

علي‌اكبر جلالي امروز همزمان با دهه مبارك فجر در گفتگوي افزود: فعاليت‌هاي عظيمي كه در سال‌هاي پس از انقلاب اسلامي در كشور انجام شده است، با سال‌هاي قبل از آن قابل مقايسه نيست.

وي تصريح كرد: در سال‌هاي اخير دانشمندان ايراني پيشرفت‌هاي بسيار مناسبي داشتند و هم‌اكنون 5/97 درصد نيروگاه‌هاي كشور به دست متخصصان ايراني ساخته مي‌شود.

عضو كميسيون ملي يونسكو در ايران ادامه داد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي تلاش‌هاي بسياري در داخل كشور انجام شد و امروز اگر وضع زندگي مردم را با سال‌هاي قبل از انقلاب مقايسه كنيم، به هيچ وجه اين دو موقعيت قابل قياس نيستند.

جلالي افزود: ساخت سدها، كارخانه‌هاي مختلف از جمله سيمان، صنايع پتروشيمي و نيروگاه‌هاي عظيم و . . . نشان مي‌دهد كه جمهوري اسلامي ايران در سال‌هاي گذشته پيشرفت‌هاي قابل تقديري داشته است.

وي با بيان اينكه خودباوري امري حياتي در هر جامعه‌اي است و اگر اين باور در جامعه‌اي به وجود بيايد مي‌تواند منشا تحولات عميقي شود، اظهار داشت: جنگ ژاپن و ساخت اين كشور در سال‌هاي پس از آن نمونه مناسبي براي دانستن و فهميدن خودباوري ملتي است كه خواستند كشورشان را بسازند و توانستند به اين هدف دست پيدا كنند.

عضو كميسيون ملي يونسكو در ايران ادامه داد: مردم ژاپن در سال‌هاي متمادي با كار شبانه‌روزي و تلاش بي‌نظيري توانستند كشور خود را بسازند و به قدرتي بزرگ تبديل كنند و جوانان ايراني بايد از اين ملت الگو بگيرند.

جلالي انقلاب اسلامي را نتيجه خودباوري ملت بزرگ ايران دانست و افزود: اگر كشورمان در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي دائما درگير جنگ و تحريم و آزار و اذيت غربي‌ها نبود، امروز وضع آن بسيار بهتر و پيشرفته‌تر از اوضاع كنوني بود.

وي با بيان اينكه در اين سال‌ها اگر مشكل خارجي‌ها را نداشتيم و آزادانه مي‌توانستيم كار كنيم مطمئنا جايگاه بهتري را در جهان در اختيار مي‌گرفتيم، ادامه داد: مردم پس از انقلاب براساس اعتقاداتي كه داشتند، بسيار بهتر و منسجم‌تر از گذشته كار كردند و اين قابل تقدير است.

عضو كميسيون ملي يونسكو در ايران تصريح كرد: خودباوري مي‌تواند منشا خيرات بسياري در جامعه شود و مردم كشورهاي ضعيف اگر خودباوري ملي داشته باشند مي‌توانند دست به دست همديگر بدهند و كشورشان را بسازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟