صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کفاشيان: 89 تنور فوتبال داغ‏تر می‏شود

اگر هم مي خواهند بگويند چرا مربي يا مربيان قبلي قراردادشان منتشر نشده، بايد بگويم افشين قطبي راضي به اين کار بود اما سرمربي قبلي راضي به اين کار نبود. وظيفه فدراسيون فوتبال ايران برآورده کردن خواسته هاي مربيان تيم هاي ملي است و ما هم در اين راه با تمام تلاش و توان براساس نوع تقاضاها براي مربيان اقدام مي کنيم و هيچ تيم ملي هم براي ما فرقي ندارد. اين که گفته شود ما به سرمربي تيم ملي و خواسته هايش نرسيده ايم بي انصافي است.
کد خبر: ۸۵۴۴۹
| |
1542 بازدید

رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به موضوعات اين روزهاي فوتبال ايران درباره‌ي مسائل مربوط به تيم هاي ملي، باشگاه‌ها و ديگر مسائل مربوط به فدراسيون فوتبال ايران گفت‌وگويي را انجام داد.

به گزارش ايسنا؛ ماجراي حضور مهدي مهدوي کيا در استيل آذين و حاشيه هاي مربوط به گرفتن ITC براي او اين روزها حسابي مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است و ادعاهاي عجيبي هم در اين ميان به گوش مي رسد. كفاشيان دراين‌باره مي‌گويد: "به هر جهت مطمئنا فدراسيون فوتبال آلمان و فيفا در جريان کار هستند و در اين باره هيچ مشکلي نيست واگر مشکلي وجود داشت، مطمئنا ITC مهدوي کيا صادر نمي شد".

* باشگاه پيکان قزوين هم در اين باره ادعا کرده شرايطي مشابه با باشگاه استيل آذين داشته ولي نتوانسته بازيکن خارجي موردنظر را جذب کند.

سيستم ترانسفر بازيکن از ناحيه فيفا و TMS انجام مي گيرد و با توجه به تاريخ اعلام شده فدراسيون فوتبال آلمان، فيفا توانسته است براي مهدوي کيا از سيستم TMS ، ITC صادر کند و طبق سيستم جديد يک نفر در باشگاه مسئول اين ترانسفرهاست و باشگاه پيکان هم بايد از همين طريق اقدام مي کرد اما، مثل اينکه خللي در کار آنها بوجود آمده که با قوانين نقل و انتقالات سازمان ليگ و احتمالا کشوري که بازيکن مورد نظر پيکان در آن بازي مي کرده همخواني نداشته است.

* پس شما عقيده داريد که همه چيز از ناحيه قانوني پيش رفته است؟

صددرصد، فدراسيون فوتبال ايران با مجوز فدراسيون فوتبال آلمان و با هماهنگي فيفا براي مهدوي کيا مجوز بازي در ليگ برتر ايران را صادر کرده است.

* اما همانطور که برخي از رسانه ها مطرح کرده اند مهدوي کيا در تاريخي پس از تاريخ اعلام شده فسخ قرارداد در ليست اينتراخت فرانکفورت قرار داشته و حتي در اردوي ترکيه اين باشگاه آلماني حضور داشته است. آنهايي که قرارداد مهدوي کيا را خدشه دار مي دانند عقيده دارند حضور بازيکن در تاريخي نزديک به 2 ماه پس از فسخ قرارداد در يک اردو هيچ توجيهي ندارد شما در اين باره چه نظري داريد؟

ما براساس تاريخ فدراسيون فوتبال آلمان براي فسخ قرارداد مهدوي کيا اقدام کرده‌ايم و اين هيچ ارتباطي به فدراسيون فوتبال ايران ندارد. وقتي فيفا تاييد مي کند ما که نمي توانيم براساس مستندات رسانه اي اقدام کنيم شايد به عنوان مثال مهدوي کيا اعلام کرده پس از فسخ قرارداد تا زمان پيدا کردن يک تيم جديد به دليل اينکه آمادگي بدني اش را از دست ندهد در اردوي آمادگي باشگاه حضور پيدا کند. البته اينها ممکن است جزو توافقات مهدوي کيا با باشگاه اينتراخت فرانکفورت باشد يا نباشد.

* از ماجراي مهدوي کيا که بگذريم در روزهاي گذشته شاهد بوديم بسياري از رسانه ها مخصوصا رسانه‌هاي تلويزيوني به نوعي نشان داده اند که فدراسيون فوتبال و باشگاه استيل آذين روابط بسيار خوب و منحصر به فردي دارند به طوري که مثلا اعلام شده اين باشگاه براي فدراسيون تافته جدا بافته است؟

نه اصلا اين طور نيست همه باشگاهها براي فدراسيون فوتبال يکسان هستند و هيچ تفاوتي ميان آنها وجود ندارد چيزهايي که مطرح شده درباره صدور احکام انضباطي بوده که با توجه به آيين نامه جديد کميته انضباطي مطمئنا اشکالات آيين نامه قبلي رفع خواهد شد. فدراسيون فوتبال مامن باشگاهها است و فوتبال بدون باشگاه هيچ معنايي ندارد اگر ما هستيم باشگاهها هم هستند و اگر باشگاهها نباشند مطمئنا فوتبال به مشکل مي خورد. سياست فدراسيون فوتبال در اين دوره 2 ساله ارتباط و تعامل خوب با باشگاهها بوده است. اميدوارم که در اين باره کمي با انصاف بيشتر قضاوت کنند. واقعا فدراسيون فوتبال در مقابل باشگاهها در قبال مسائل مختلف بي طرف بوده است.

* در روزهاي گذشته شاهد حملات و هجمه‌هاي رسانه‌اي به دستياران افشين قطبي و حتي در يک پروژه تازه به خود سرمربي تيم ملي بوده‌ايم. آيا فکر مي کنيد که انتشار مدارک و سوابق خود قطبي و دستياران او توانسته منتقدان را راضي کند.

يک بحث قديمي است. مسئله‌اي که مطرح شده از همان روزهاي حضور افشين قطبي در تيم ملي مطرح بود بنا و سياست فدراسيون فوتبال ايران شفاف سازي است همانطور که هم همه ديدند ما مدرک مربيگري قطبي را منتشر کرديم. بسياري پيش از اين انتشار مي گفتند که قطبي فاقد مدرک مربيگري است بعد به دستياران پرداختند. مربي دروازه بان‌ها استعفا داد و گفتند که استعفايش اجباري و از سوي ما بوده و حتي برخي سعي کردند آن را سياسي جلوه بدهند، بعد خود کنوپ مصاحبه کرد و گفت نه استعفايش سياسي بوده و نه اجباري. او به خاطر خانواده اش استعفا داد و کساني هم که از نزديک با تيم ملي در ارتباط بودند ديدند کنوپ چقدر با کادر فني و مديران فدراسيون ارتباط نزديک و دوستانه اي داشت. بعد هم که ماجراي بيوتر مطرح شد و ما با انتشار سوابق بيوتر ثابت کرديم که ايشان از سال 2006 به بعد در کار ترانسفر و ايجنتي نبوده است.

* البته بندهاي قرارداد قطبي را هم منتشر کرديد...؟

بله ، هجمه آنقدر زياد شده بود که اين کار را هم کرديم البته ما مجبور نبوديم که اين کار بکنيم ولي به دليل همين سياست شفاف سازي و تنوير افکار عمومي قرارداد افشين قطبي را با تمام بندهايش و مبلغ قراردادش منتشر کرديم تا ديگر حرفي باقي نماند. اگر هم مي خواهند بگويند چرا مربي يا مربيان قبلي قراردادشان منتشر نشده، بايد بگويم افشين قطبي راضي به اين کار بود اما سرمربي قبلي راضي به اين کار نبود. وظيفه فدراسيون فوتبال ايران برآورده کردن خواسته هاي مربيان تيم هاي ملي است و ما هم در اين راه با تمام تلاش و توان براساس نوع تقاضاها براي مربيان اقدام مي کنيم و هيچ تيم ملي هم براي ما فرقي ندارد. اين که گفته شود ما به سرمربي تيم ملي و خواسته هايش نرسيده ايم بي انصافي است.

* سال آينده سال شلوغي براي فدراسيون فوتبال است تيم‌هاي پايه رقابت‌هاي مختلف آسيايي و جهاني دارند. تيم ملي هم براي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا بايد خود را آماده کند چه برنامه هاي براي تدارک هر چه بهتر اين تيم ها داريد؟

به نکته خوبي اشاره کرديد سال آينده سال بسيار شلوغ و پر ترافيکي است. تيم هاي پايه به رقابت‌هاي مختلف آسيايي و جهاني مي روند و المپيک 15 سال سنگاپور را داريم. تيم هاي ملي فوتبال و فوتسال بانوان و فوتسال آقايان در تورنمنت هاي مختلفي شرکت خواهند کرد . براي تيم‌هاي ملي فوتبال اردوهاي تدراکاتي و ديدارهاي دوستانه در نظر گرفته ايم. سال آينده سال فوتبالي خواهد بود ضمن اينکه اميدواريم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا بدرخشند تا تنور فوتبال در سال 89 داغتر از هر سال باشد. مطمئنا درخشش تيم هاي باشگاهي در رقابت هاي آسيايي موجب رونق گرفتن فوتبال کشور خواهد شد.

* راستي انتخاب دستياران قطبي به کجا کشيد؟

همانطور که گفتم دستيار ايراني قطبي پس از تعطيلات و ظرف چند روز آينده معرفي خواهد شد و مربي دروازه بان ها هم تا قبل از ديدار با تايلند مشخص خواهد شد.

* به عنوان سوال آخر در مورد فوتبال ساحلي دو نکته وجود دارد اولي ماجراي اخراج دروازه‌بان تيم ملي از محل کارش است و دومي درباره انتخاب مربيان تيم ملي در اين باره توضيح مي دهيد؟

مورد اول را پيگيري مي کنيم و سعي مي کنيم مانع اخراج دروازه بان زحمتکش، عبدالخالق بغلاني از محل کارش شويم و مورد دوم کميته فوتبال ساحلي قرار شده است که برنامه هايش را ارائه دهد و پس از ارائه برنامه هاي اين کميته در مورد مربيان تيم ملي فوتبال ساحلي تصميم خواهيم گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟