استاد دانشگاه تهران برنده جایزه بین‌المللی مهندسی هیدرولیک شد

کد خبر: ۸۵۳۷۸۳
| |
3778 بازدید
|
۱

استاد دانشگاه تهران جایزه بین‌المللی مهندسی هیدرولیک در نواحی خشک و نیمه‌خشک را دریافت کرد.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه تهران، محمد کارآموز، استاد دانشکده مهندسی عمران پردیس دانشکده های فنی، موفق به دریافت جایزه بین‌المللی مهندسی هیدرولیک در نواحی خشک و نیمه‌خشک در سال ۲۰۱۸ میلادی شد.

این جایزه برای کارهای استثنایی(original) محمد کارآموز در هیدرولوژی، هیدرولیک، آبیاری و زهکشی، برنامه‌ریزی و مدیریت منابع آب، نیروگاه‌های برق‌آبی، بهره‌برداری از مخازن سدها، خشکسالی و تغییر اقلیم در بیش از ۳۰ سال تدریس، تحقیق، الگوسازی، مشاوره، ظرفیت‌سازی و انتقال دانش از طریق چاپ کتاب‌های درسی، مقالات، سخنرانی‌ها و ارائه مطالب علمی و حرفه‌ای به وی اعطا شد.

در متن جایزه آمده است: «در قدردانی از اقدامات و آثار ارزنده وی در پیشبرد مهندسی هیدرولیک در اقلیم خشک و نیمه‌خشک. این جایزه در تاریخ ۷ ژوئن ۲۰۱۸ در شهر میناپولیس ایالات متحده در زمان برگزاری کنگره بین‌المللی آب و محیط‌زیست ASCE به دکتر کارآموز داده شده است».

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
پویا خلیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
ما برای آنکه ایران خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود
خون دل ها خورده ایم
خون دل ها خورده ایم...

پشت این جایزه، خون دلها خوردن بوده است... آفرین به این استاد و آفرین به دانشجوهایی که اگر نبودند ...
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت