صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
صدیقی در واکنش به تجمع:

خواسته‌های دانشجویان خارج از اختیارات دانشگاه است

کد خبر: ۸۵۳۴۱۱
| |
2247 بازدید

قائم‌مقام دانشگاه نوشیروانی بابل در واکنش به تجمع صنفی دانشجویان این دانشگاه گفت: درخواست دانشجویان خارج از اختیارات ما است و این تجمع از پیش تعیین شده بود.

به گزارش آنا، کوروش صدیقی در واکنش به تجمع دانشجویان این دانشگاه گفت: این دانشجویان امروز نشستی با هیأت رئیسه دانشگاه داشتند که تمام موارد کاملاً به آنها توضیح داده شده است ، بحث سنوات ۱۰ ترم رایگان در اختیار دانشگاه نیست و این را خیلی واضح به خودشان توضیح دادیم.

قائم‌مقام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اضافه کرد: خواسته‌های دانشجویان چیزی خارج از اختیارات دانشگاه است و ما تمام آنچه در آیین‌نامه بود را به آنها توضیح داده و مدارک لازم را نشان دادیم، اما این تجمع شبیه چیزی از پیش تعیین شده است و از قبل نسبت به آن تصمیم گرفته بودند.

وی در پایان اظهار کرد: از مطالبات دانشجویان مسائلی که در اختیار دانشگاه است حل شده و بخش دیگری که در حیطه وظایف دانشگاه نیست از دست ما خارج است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...