نتانیاهو شخصا عهده دار وزارت جنگ شد

کد خبر: ۸۵۲۸۴۳
| |
5355 بازدید
نتانیاهو شخصا عهده دار وزارت جنگ شد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از استعفای وزیر جنگ این رژیم، شخصا این سمت را عهده دار شده است.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه النشره، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تصدی وزارت جنگ این رژیم توسط خودش پس از استعفای «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ این رژیم خبر داد.

«بنیامین نتانیاهو» در واکنش به درخواستها برای برگزاری انتخابات زودهنگام گفت: دعوت به انتخابات زودهنگام در حال حاضر امری غیرمسئولانه خواهد بود.

وی همچنین از شرکای خود در دولت ائتلافی خواست که دولت را سرنگون نکنند.

این در حالی است که نشست نخست وزیر رژیم صهیونیستی با احزاب حاضر در کابینه ائتلافی خود بدون دستیابی به هیچ نتیجه مشخصی پایان یافت.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که نشست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با احزاب حاضر در کابینه ائتلافی بدون دست یابی به هیچ نتیجه مشخصی پایان یافت.

به دنبال شکست سنگین صهیونیست ها از مقاومت فلسطین در تهاجم اخیر به نوار غزه، آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم استعفا داده بود.

پس از این رویداد، برخی از دیگر وزرای کابینه ائتلافی نتانیاهو نیز تهدید به انجام چنین کاری کرده و لذا با شکست مذاکرات مذکور، کابینه ائتلافی وی در معرض فروپاشی قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت