صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترامپ دادگاه را به خبرنگار سی‎ان‌ان باخت

کد خبر: ۸۵۲۱۶۳
| |
6832 بازدید

فارس نوشت: «سی‌ان‌ان» امروز جمعه گزارش داد یک قاضی آمریکایی به کاخ سفید دستور داده مجوز خبرنگار اخراج‌شده این شبکه خبری برای ورود به کاخ سفید را احیا کند.

«سی‌ان‌ان» سه‌شنبه گفته بود از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و دستیارانش بابت لغو مجوز ورود خبرنگار این شبکه به کاخ سفید شکایت کرده است.

ترامپ دادگاه را به خبرنگار سی‎ان‌ان باخت
ترامپ چندین بار در کنفرانس‌های خبری از سوالات «جیم آکوستا»، خبرنگار «سی‌ان‌ان» برآشفته شده. او چند روز پیش، «آکوستا» را «گستاخ» و «سی‌ان‌ان» را رسانه جعلی توصیف کرد. کاخ سفید اعلام کرد مجوزهای ورود جیم آکوستا در کنفرانس‌های خبری را باطل کرده است. سی‌ان‌ان در بیانیه‌ای اعلام کرد از دادگاه خواسته حکم لغو ورود خبرنگارش به کاخ سفید معلق شود. این شبکه خبری گفته به دنبال لغو دائمی این دستور خواهد بود. در بخشی از این بیانیه آمده است: «با آنکه حکم [کاخ سفید] مختص سی‌ان‌ان و آکوستا است، این اتفاق می‌تواند برای هر کس دیگر بیفتد. در صورتی که این حکم به چالش کشیده نشود، اقدامات کاخ سفید می‌تواند باعث ایجاد اثرات مضر برای هر روزنامه‌نگاری شود که اخبار مربوط به مقام‌های منتخب ما را منعکس می‌کنند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟