صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آب در تهران گران شد

کد خبر: ۸۵۱۱۲۹
| |
7062 بازدید
آب در تهران گران شد

تسنیم نوشت: از ابتدای آذرماه سال جاری یعنی ۸ روز دیگر، تعرفه مصرف آب شرب در تهران به‌مقدار ناچیزی حدود ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان در هر قبض، افزایش می‌یابد.

در جلسه مشترک مردادماه شورای اسلامی شهر تهران با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، مصوب شده بود تا قیمت مصرفی آب شرب تهران از 7 تا 15 درصد افزایش یابد.محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص زمان اعمال مصوبه تابستانی شورای شهر تهران به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: بر اساس مجوزی که شورای اسلامی شهر تهران داده از تاریخ اول آذرماه سال جاری افزایش تعرفه مصرف آب شرب در تهران اعمال می‌شود.وی افزود: این میزان به‌طور متوسط برای هر خانواده در پایین شهر 1000 تومان و در بالای شهر 2000 تومان خواهد بود.بختیاری در خصوص چگونگی محاسبه این مقدار افزایش تعرفه آب گفت: طبق فرمولی که در قالب همان تعرفه‌گذاری پلکانی اجرایی می‌شود، ممکن است خانواد‌ه‌ای به‌روی قبض ماهیانه خود حتی افزایشی 200تومانی را هم شاهد نباشد که کاملاً این میزان افزایش بر اساس میزان مصرف خواهد بود.وی ادامه داد: برآورد ما این است که بر اساس میزان مصرف مشترکان تهرانی، با اعمال تعرفه‌گذاری جدید از اول آذرماه، هر خانواده در پایین شهر به‌طور متوسط شاهد افزایش 1000تومانی در قبوض مصرفی آب خود و در بالای شهر به‌طور متوسط شاهد افزایش 2000تومانی در هزینه قبوض مصرف آب خود باشند که رقمی ناچیز است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟