اعلام میزان مجازات متهمان پرونده تلفن‌همراه

کد خبر: ۸۵۱۰۹۲
| |
6717 بازدید

اعلام میزان مجازات متهمان پرونده تلفن‌همراه

وکیل مدافع چهار تن از متهمان پرونده واردات تلفن همراه از صدور حکم متهمان این پرونده در شعبه اول دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلالگران اقتصادی اخیر به ریاست قاضی موحدی خبر داد و گفت: همه متهمان به بیش از 5 سال زندان محکوم شدند.

به گزارش ایرنا، حسن تردست روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: دادگاه تمام متهمان این پرونده را به حبس بالای 5 سال و عمدتا تا 6 سال و جزای نقدی میلیاردی محکوم کرده است.

این وکیل دادگستری اضافه کرد: دادگاه در صدور احکام خود، هیچ تخفیفی قائل نشده و اشد مجازات را برای متهمان در نظر گرفته است.

تردست با انتقاد از روند رسیدگی به این پرونده گفت: متاسفانه دادگاه برخلاف مقررات، برخی هزینه‌هایی را که واردکنندگان برای واردات تلفن همراه کرده بودند در نظر نگرفت و همچنین به پاسخ استعلام‌هایی که از مراجع مربوطه شده بود، اعتنایی نکرد.

این وکیل دادگستری افزود: به عنوان مثال در استعلامی که از بانک مرکزی شده بود، بانک مرکزی اعلام کرد که 3 تا 6 درصد باید به سود واردات موبایل اضافه شود اما دادگاه اعتنایی به این پاسخ نداشت. همچنین سازمان حمایت در پاسخ به استعلام دادگاه گفته که موبایل جزو کالاهای ضروری نیست اما دادگاه به این مساله هم توجهی نکرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت