مشکل اسکان دانشجویان دانشگاه تهران حل شد

کد خبر: ۸۵۱۰۷۲
| |
2712 بازدید

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به کمبود فضای خوابگاهی گفت: مشکل اسکان دانشجویان متقاضی خوابگاه با تدابیر اندیشیده شده حل شد.

به گزارش دانشجو، حسن به نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص مشکل اسکان دانشجویان خوابگاهی گفت: به دلیل افزایش ظرفیت پذیرش در سال جدید کمبود فضای خوابگاه برای اسکان دانشجویان داشتیم که با تدابیر در نظر گرفته، مشکل اسکان حل شد.

وی افزود: در حال حاضر مشکل در خوابگاه‌های مجردی نداریم و دانشجویان متقاضی خوابگاه‌های متاهلی هم در نوبت دریافت خوابگاه هستند.

به نژاد اضافه کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته پذیرش دانشجو در خوابگاه‌های متاهلی به مدت یک سال متوقف شده که دانشجویان ساکن خوابگاه بتوانند دفاعیه خود را انجام دهند و پس از پایان این زمان اسکان دیگر دانشجویان در خوابگاه‌های متاهلی را خواهیم داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت