صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد مبتذل یالثارات به وزارت ارشاد

کد خبر: ۸۴۹۵۹
| |
2599 بازدید

شفاف گزارش داد: طی سالهای اخیر برخی رسانه ها و افراد صاحب تریبون از ادبیاتی استفاده می کنند که شایسته جامعه اسلامی ما نیست .

متأسفانه انتقاد از عملکرد معاونت سینمایی وزارت ارشاد نیز طی چند ماه گذشته از جاده انصاف و اخلاق خارج شده و وارد فضایی شده که بیش از آنکه جنبه سازندگی داشته باشد جنبه زیر پا گذاشتن اخلاق دارد .

در نمونه ای از این موارد هفته نامه یالثارات در هفته های اخیر انتقادات فراوانی را نسبت به جشنواره فیلم فجر و معاونت سینمایی منتشر کرده است.

این هفته نامه در شماره اخیر خود در مطلبی انتقادی نوشته است:

اقدام جشنواره فیلم فجر در نمایش برخی فیلمهای توقیفی در ساعتهای پایانی شب به تقلید از شبکه های ماهواره ای صورت گرفته است .

به نوشته این هفته نامه برخی از شبکه های مستهجن غربی در ساعات نیمه شب اقدام به پخش برنامه های پورنو خود می کنند. ظاهرا بعضی از دست اندرکاران فرهنگی کشور ما این روش را برای راضی کردن هنرمند نمایان و روشنفکران مبتذل پرست کار آمد یافته اند! چون در جشنواره امسال در نیمه شب سانسی ویژه برای نمایش فیلمهایی که مملو از فحاشی به نظام و انقلاب یا شوخی های....هستند اختصاص یافته است .

"یالثارات" مطلب دیگری خطاب به وزیر ارشاد نوشته و با اشاره به اینکه وزیر ارشاد دانش آموخته فقه اهل بیت است باصراحت از برخی فیلمهای جشنواره امسال انتقاد کرده و افزوده است: آیا قرار است شما جا پای مهاجرانی بگذارید؟ شما باید هرچه زودتر تکلیف خودرا با معاون سینمایی خود روشن کنید .اگر اختیار عزل چنین معاونی را ندارید استعفا بدهید تا لااقل شریک جرم چنین معاونی نباشید.

این انتقادات در حالی است که شاید دست اندرکاران این نشریه دقت نکرده اند انتقاد در حوزه فرهنگ باید از ادبیاتی فاخر و فرهنگی برخوردار باشد و جنس نقد نیز باید فرهنگی باشد .

استفاده از ادبیات مبتذل برای نقد فرهنگی بیش از آنکه تأثیر مثبت داشته باشد ، تأثیر منفی دارد .

در واقع به نظر می رسد نشریه ای که مدعی پیروی از راه امام حسین (ع) است باید بیش از بقیه نشریات اشاعه دهنده ادبیات فرهنگی و اسلامی باشد .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟