صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شادی نتانیاهو از تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا

کد خبر: ۸۴۹۲۶۴
| |
4492 بازدید

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که نشان از دیوانه بودن ترامپ داشت تصمیم رییس جمهور آمریکا در اعمال تحریم‌های ضد ایرانی، را شجاعانه و جسورانه خواند و مدعی شد که این اقدام به ثبات و امنیت می‌انجامد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اعمال تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا گفت: امروز یک روز تاریخی است. من مجددا از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بابت این تصمیم راسخ، بااهمیت و جسورانه تشکر می‌کنم.

وی در ادامه مدعی شد که این اقدام آمریکا می‌تواند به "ثبات، صبح و امنیت" کمک کند.

سفارت آمریکا در بیت المقدس نیز در توییتی تحریم‌هایی که مستقیما بر مردم ایران تاثیر می گذارد مدعی شد که تحریم‌های پنجم نوامبر مردم ایران را هدف قرار نداده است و مواد غذایی، دارویی و کالاهای بشردوستانه را هدف قرار نمی‌دهد.

پیش از این دادگاه لاهه اعلام کرده بود که تحریم‌های آمریکا ضد حقوق بشری است و واشنگتن باید دررفتار خود تجدید نظر و از هر گونه رفتاری که تنش دو کشور را افزایش دهد خودداری کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟