میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت آغاز شد

کد خبر: ۸۴۹۰۸۳
| |
6293 بازدید
رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت آغاز شد

رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت با اعلام رمز یا خاتم الانبیا(ص) در بخش های وسیعی از شمال مرکز و غرب کشور آغاز شد.

به گزارش فارس، رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت با اعلام رمز یا خاتم الانبیا(ص) توسط امیر دریادار سیاری، رییس هئیت مدیره رزمایش در بخش های وسیعی از شمال مرکز و غرب کشور و در مساحتی به وسعت تقریبی نیم میلیون کیلومتر مربع آغاز شد.

این رزمایش با محوریت قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در قالب شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور و با حضور نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکان های پروازی نیروی هوایی ارتش و شبکه دیده بانی بصری و اپتیکی برگزار می شود.

شبکه فرماندهی و کنترل کشف و شناسایی رهگیری و انهدام اهداف متخاصم اجرای عملیات پدافندی در محیط جنگ الکترونیک بهره برداری از سامانه های اکتشافی غیر فعال بکارگیری سامانه های پدافند هواپایه با سرنشین و بدون سرنشین مقابله با موشک های ضد رادار و موشک های کروز از جمله مواردی است که در این رزمایش تمرین خواهند شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات