صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پامپئو: تحریم‌ها علیه ایران سخت خواهد بود

کد خبر: ۸۴۸۹۲۸
| |
5525 بازدید
پامپئو: تحریم‌ها علیه ایران سخت خواهد بود

وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه تحریم‌های علیه ایران با هدف تغییر رفتار این کشور در منطقه اعمال خواهد شد، گفت که این تحریم‌ها سخت خواهد بود.

به گزارش فارس، «مایک پامپئو» در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس نیوز اعلام کرد که تحریم‌ها علیه ایران سخت خواهد بود و این تحریم‌ها با هدف تغییر رفتار ایران در منطقه اعمال می‌شود.
وی بدون ذکر اسامی هشت کشور مستثنی از تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران تصریح کرد: این هشت کشور نیاز به زمان بیشتری دارند تا خرید نفت از ایران را به صفر برسانند.
وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: فشار حداکثری ترامپ علیه ایران از فردا (دوشنبه) به طور کامل وارد مرحله اجرا در خواهد آمد.
پامپئو در بخش دیگری از اظهاراتش به بحران خاشقچی اشاره کرد و گفت که تحقیقات مربوط به پرونده قتل خاشقچی و روند کشف حقایق در این خصوص همچنان ادامه دارد.
پامپئو با بیان اینکه واشنگتن حقایق مربوط به قتل خاشقچی را با درایت بررسی می‌کند، گفت: ما تقریبا هر روز با ترکیه و عربستان درباره این پرونده در ارتباط هستیم.
وی اظهار داشت که آمریکا مجازات برخی از مسئولان سعودی را آغاز و ویزای ۱۶ نفر از کسانی که هویتشان مشخص شده است، لغو کرده است.
پامپئو با تاکید بر حفظ روابط راهبری واشنگتن و ریاض اعلام کرد، همه مسئولان و عاملان قتل خاشقچی مجازات خواهند شد.
وزیر خارجه آمریکا بامداد روز یکشنبه نیز در سخنانی مدعی شده بود که تحریم‌ها مردم ایران را هدف قرار نمی‌دهد.
او در صفحه توئیتر خود نوشته بود که هدف دولت آمریکا از احیای تحریم‌ها این است که حکومت ایران را به متوقف کردن آنچه «فعالیت‌های مخرب» خوانده شده، متقاعد کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟