حیدری:رسول بایدتاالمپیک می ماند تا نتیجه کارش مشخص شود

کد خبر: ۸۴۸۸۶۸
| |
3484 بازدید

علیرضا حیدری در مورد استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی اظهارداشت: نظر من این است که خادم نباید می رفت.6-7 سال کشتی دست او بوده و باید تا المپیک 2020 می‌ماند و کار می‌کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، نایب رییس سابق خادم در فدراسیون ادامه داد: بهتر بود خادم می‌ماند و حرف‌ها را می‌شنید. انجام اصلاحات را بهتر از رفتن خادم می‌دانستم. سال‌ها زحمت کشیده بود و اگر می‌ماند و از مشاوره برخی افراد استفاده می‌کرد کار بهتر پیش می رفت. نه اینکه نفراتی که اطرافش هستند خوب نیستند، اما عده‌ای هم که بیرون هستند حرف‌های درستی می‌گویند.

دارنده 6 مدال کشتی جهان و المپیک در مورد نتایج کشتی در مسابقات جهانی بوداپست تاکید کرد: حتما اشتباهاتی بوده که به این شکل نتیجه گرفتیم. حتما درست کار نکردیم که نتیجه نگرفتیم. وقتی که تمام عوامل درست سر جایشان باشند طبیعتا نتیجه هم می‌گیریم اما وقتی این قطعات در جای خود قرار نگرفته باشند اتفاق خوبی هم نمی‌افتد. حیدری در مورد آینده کشتی گفت: بعید می‌دانم رسول خادم دیگر قصد برگشتن داشته باشد. کشتی آدم ارزشمندی را از دست داد. هر فردی که بیاید وزارت ورزش باید حمایت کند چون بدون حمایت نمی‌شود کار کرد. اگر به کشتی رسیدگی نشود، هر کسی هم بیاید کار پیش نمی‌رود.

 

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی