صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

درخشان از ریاست جودو رفت،عمادی سرپرست شد

کد خبر: ۸۴۸۷۰۴
| |
3547 بازدید

رییس فدراسیون جودو در حضور اعضای مجمع و معاون وزیر ورزش استعفای خود را اعلام کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، محمد درخشان که در هفته های اخیر تنش های زیادی را با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به خاطر بازنشستگی و همچنین ماجرای حذف دختر جودوکار ایرانی از المپیک جوانان به خاطر داشتن حجاب داشت، امروز در مجمع این فدراسیون استعفا کرد.

رییس فدراسیون جودو به عنوان یکی از اولین روسای بازنشسته برای کناره گیری اعلام آمادگی کرده بود، در نهایت امروز در حضور اعضای مجمع استعفای خود را اعلام کرد. بعد از استعفای درخشان، داورزنی، محمدرضا عمادی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون را به عنوان سرپرست جدید این فدراسیون معرفی کرد تا جانشین درخشان شود.عمادی موظف است ضمن انجام امور جاری فدراسیون، مقدمات را برای برگزاری انتخابات فدراسیون جودو فراهم کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...