صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیدجلال:گل آفسایدی، ظلم به پرسپولیس درفینال آسیاست

کد خبر: ۸۴۸۴۸۲
| |
4879 بازدید

سیدجلال حسینی بعد از شکست پرسپولیس مقابل کاشیما آنتلرز در ورزشگاه کاشیما ساکر گفت: داور نمی‌توانست درست تصمیم بگیرد و بازیکنان ما هم یک مقدار عصبی بودند. مسافت طولانی را طی کرده بودیم و خواب ما خیلی خوب تنظیم نشده بود، یک نیمه این بازی تمام شد و یک نیمه سخت در تهران باقی مانده، امیدوارم هواداران به ورزشگاه بیایند و مردم دعا کنند تا در بازی برگشت بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.

به گزارش تابناک ورزشی، کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه کارشناسان اعلام کردند گل دوم کاشیما آفساید بوده است، تصریح کرد: داوری تحت تاثیر بود و در اوایل بازی هم یک پنالتی به نظر می‌رسید اتفاق افتاده است، اگر هم آفسایدی اتفاق افتاده و گرفته نشده است این اتفاق در فینال آسیا یک ظلم است، ما باید خودمان را برای بازی فینال آماده کنیم.

کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه آیا می‌توان این بازی را در تهران جبران کرد، اظهارداشت: خیلی سخت است. کاشیما یک تیم کاملاً حرفه‌ای است ولی ما کاملاً تلاش می‌کنیم. حسینی در مورد اخراج نعمتی عنوان کرد: نعمتی اشتباه کرد، کار او اشتباه بود این بازیکن می‌داند ما شرایط سختی داریم و این کارها بچه‌گانه است. این اتفاق یک ضربه بزرگ به ما زد و امیدواریم کسی که جایگزین او می‌شود بتواند این مسئله را جبران کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟