صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پدیده بی پول فوتبال ایران بازهم برد و صدرنشین ماند

کد خبر: ۸۴۸۲۶۹
| |
4091 بازدید

پدیده در مشهد با پیروزی سه گله مقابل نساجی قائمشهر به صدرنشینی مقتدرانه در لیگ هجدهم ادامه داد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های پدیده و نساجی امروز (جمعه) در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد به مصاف هم رفتند. این دیدار در نهایت با پیروزی پرگل ۳ بر صفر پدیده به پایان رسید تا تیم شگفتی‌ساز لیگ هجدهم به یکه‌تازی‌اش در جدول لیگ برتر ادامه دهد.

در این دیدار ابتدا امین قاسمی‌نژاد در دقیقه ۳۰ شاگردان یحیی گل‌محمدی را پیش انداخت. در ادامه نساجی فشار زیادی روی دروازه پدیده وارد کرد اما باز هم پدیده بود که به گل رسید. حسین مهربان در دقیقه ۸۰ در موقعیت تک به تک توانست دروازه حامد لک را باز کند تا بازی ۲ بر صفر شود. البته این پایان کار نبود و در حالی که همه منتظر سوت پایان بازی بودند، پدیده برای سومین بار در دقیقه ۹۳ توسط محمد قاسمی نژاد به گل رسید.

با این پیروزی، پدیده برای نهمین هفته بدون شکست باقی ماند و با ۲۶ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی باقی ماند. پیروزی پدیده در حالی بود که آن‌ها هفته گذشته با مشکلات مالی شدید روبرو بودند و چند روز تمرینات این تیم تعطیل بود. نساجی هم با این شکست برای ششمین هفته در کسب پیروزی ناکام ماند تا تیم تحت هدایت جواد نکونام وارد بحران شدید شود. آن‌ها در حال حاضر با هشت امتیاز در رده چهاردهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟