آمادگی فنی حرفه‌ای برای ارائه آموزش‌های مجازی به سربازان

کد خبر: ۸۴۸۱۶۷
| |
2672 بازدید

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای از آمادگی این دانشگاه برای ارائه آموزش های مجازی کوتاه مدت به سربازان خبر داد.

به گزارش مهر، ابراهیم صالحی عمران درباره آخرین وضعیت برگزاری دوره های آموزشی مهارتی ویژه سربازان نظام وظیفه گفت:حدود یکماه پیش نشستی با ستاد کل نیروهای مسلح دراین خصوص صورت گرفت تا این کار صورت گیرد.

وی تاکید کرد : دانشگاه فنی و حرفه ای همکاری مستمری با ستاد کل نیروهای مسلح دارد و براساس تفاهم نامه منعقد شده، قرار بر این بود، سربازان طی گذارندن خدمت سربازی، اوقات فراغت خود را به مهارت آموزی اختصاص دهند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: با توجه به این مسئله که دوره های دانشگاه فنی و حرفه ای مقطع دار بوده و در مقاطع کاردانی و کارشناسی است، سربازان با توجه به محدودیت هایی که دارند ، نمی توانند از این دوره ها استفاده کنند اما سربازان می توانند از دوره های آموزش های مجازی کوتاه مدت دانشگاه که به تازگی راه اندازی شده، استفاده کنند.

صالحی عمران افزود: علاوه بر دوره های آموزشی مجازی کوتاه مدت، سربازان برای مهارت آموزی می توانند از کارگاه ها، تجهیزات و رشته های این دانشگاه استفاده کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت