صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخشنامه رییس قضا درباره مرخصی زندانیان

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بخشنامه آمده است: با گرامیداشت ایام ا... دهه مبارکه فجر به میمنت این ایام فرخنده و با توجه به آثار مثبت و سازنده مشارکت افراد در مجالس و محافل مذهبی دهه آخر ماه صفر و برای نیل به اهداف عالی در بازسازی اجتماعی و اخلاقی زندانیان و نیز برقراری روابط عاطفی بین زندانیان و فرزندان و سایر اعضای خانواده آنان مقتضی است به محکومین زندانی با رعایت شرایط ذیل و اخذ تأمین مناسب تا پایان بهمن‌ماه مرخصی داده شود.
کد خبر: ۸۴۷۹۵
| |
6740 بازدید

رئیس قوه قضائیه همزمان با گرامیداشت ایام دهه مبارکه فجر طی بخشنامه ای با مرخصی محکومین زندانی با رعایت شرایط مندرج در این بخشنامه تا پایان بهمن‌ماه موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بخشنامه آمده است: با گرامیداشت ایام ا... دهه مبارکه فجر به میمنت این ایام فرخنده و با توجه به آثار مثبت و سازنده مشارکت افراد در مجالس و محافل مذهبی دهه آخر ماه صفر و برای نیل به اهداف عالی در بازسازی اجتماعی و اخلاقی زندانیان و نیز برقراری روابط عاطفی بین زندانیان و فرزندان و سایر اعضای خانواده آنان مقتضی است به محکومین زندانی با رعایت شرایط ذیل و اخذ تأمین مناسب تا پایان بهمن‌ماه مرخصی داده شود.

الف) زندانیان محکوم به حبس:

1-   محکومین به حبس ابد به شرط تحمل حداقل 5 سال حبس
2-   محکومین به حبس بیش از 10 سال به شرط تحمل حداقل دو سال حبس
3-   محکومین به حبس از 5 تا 10 سال به شرط تحمل حداقل یک سال حبس
4-   محکومین به حبس کمتر از 5 سال به شرط تحمل حداقل سه ماه حبس
 
ب) زندانیانی که صرفاً به دلیل عجز از پرداخت جزای نقدی در حبس به سر می‌برند:

1- محکومین به جزای نقدی که مقدار باقی مانده آن بیش از سی میلیون ریال باشد به شرط تحمل حداقل سه ماه حبس
2-محکومین به جزای نقدی که مقدار باقی مانده آن کمتر از سی میلیون ریال باشد به شرط تحمل حداقل یک ماه حبس

 تبصره: محکومین به جزای نقدی که مقدار باقی مانده آن کمتر از ده میلیون ریال باشد به شرط تحمل حداقل پنج ماه حبس، مرخصی منتهی به آزادی اعطاء ‌شود.
 
 ج ‌) محکومین جرایم غیرعمدی، محکومین مالی و یا بیماران صعب‌العلاج و لاعلاج( به تشخیص پزشکی قانونی یا پزشک معتمد):

زندانیانی که به لحاظ عجز از پرداخت دیه در جرایم غیر عمد بازداشت هستند و همچنین دارندگان محکومیتهای مالی، صرفنظر از مدت اقامت در زندان از مرخصی موضوع این بخشنامه برخوردار خواهند بود.

تبصره: مرتکبین جرایم ذیل از شمول این بخشنامه مستثنی خواهند بود.

در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: سرقت مسلحانه، سرقت عادی دارای بیش از سه سابقه، اقدام علیه امنیت کشور، دایر کردن مراکز فساد و فحشا، تجاوز به عنف، آدم‌ربایی، اخلال در نظام اقتصادی، جرائم باندی و عمده مواد مخدر ( تریاک و ملحقات آن بیش از 100 کیلو، هروئین و ملحقات آن بیش از یک کیلو) محکومین به قصاص و اعدام و حدود شرعی و سایر محکومانی که اخلاق و رفتار آنها در زندان به گونه‌ای بوده که بنا به نظر دادستان یا قاضی ناظر زندان یا رئیس زندان یا شورای طبقه‌بندی شایستگی برخورداری از مرخصیها را ندارند.

در پایان این بخشنامه آمده است: دادستانهای سراسر کشور ملزم به اجرای این بخشنامه بوده و علاوه بر آنها شورای طبقه‌بندی زندانها نیز می‌توانند در اجرای تبصره 2 ماده 124 آیین‌نامه اجرایی سازمان زندانها به واجدین شرایط مرخصی اعطاء نمایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
شامل سیاسی ها هم می شه یا اونها جذامین و باید همچنان در انفرادی باشند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
زنده باد آزادی
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
اونایی که هنوز در بازداشت "موقت" هستند چی؟
Ebrahim
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
ببخشین، این سوال را می پرسم تا مطمئن بشم هرچند چند بار متن خبر شما را برای اطمینان خواندم. گفتم شاید خبر را ناقص گذاشته باشین. چیزی در مورد زندانیانی که مدتها (مثلا چند ماه) است گرفته شدن و هنوز اتهامی برایشان تهیه نشده و سرگردان در کف سالنهای زندان (ببخشین سلولهای انفردی دارای سونا و جکوزی یا شاید هم ویلای شخصی بهر حال اینطور چیزا) به سر می برند نفرموده اند؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۷
نکنه دارن جا خالی می کنن?!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۷
بازداشتی ها سیاسی مظلوم چه؟!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟